Işid Operasyonunda Gözaltına Alınanlar Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Işid Operasyonunda Gözaltına Alınanlar Adliyeye Sevk Edildi

Işid Operasyonunda Gözaltına Alınanlar Adliyeye Sevk Edildi

Adana’da, 3 kaleşnikof marka silahla yakalanan ve tutuklanan şahsın terör örgütü IŞİD ile bağlantılı olabileceği gerekçesiyle yapılan operasyonda gözaltına alınan 14 kişi, adliyeye sevk edildi.

06.08.2016 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, 3 kaleşnikof marka silahla yakalanan ve tutuklanan şahsın terör örgütü IŞİD ile bağlantılı olabileceği gerekçesiyle yapılan operasyonda gözaltına alınan 14 kişi, adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, 28 Temmuz 2016 tarihinde Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi'nde, güven tim ekipleri tarafından Akıncılar Metro İstasyonu'nda 3 kaleşnikof marka silahla yakalanan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Mustafa E.'nin (45) terör örgütü IŞİD ile bağlantısı olduğu, 3 silahı da Adana'da suikast yapılması için şehre soktuğu değerlendirildi. Bu nedenle Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti Adana merkezli 4 ilde 21 adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Polis operasyonda terör örgütü IŞİD elamanı olduğu ileri sürülen zanlılardan 14'ünü gözaltına aldı.

Zanlılar emniyete getirilerek sorguya alındı. Polis zanlıları sorguladıktan sonra adliyeye sevk etti. Zanlılar, adliyeye girerken kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına bağırıp, saldırmak istediler. Zanlılar daha sonra polis tarafından adliye binasına alındı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Işid Operasyonunda Gözaltına Alınanlar Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement