IŞİD Peşmerge Savaşçısının Başını Kesti - Son Dakika
Güncel

IŞİD Peşmerge Savaşçısının Başını Kesti

Terör örgütü IŞİD, Kuzey Irak'ta çarpıştığı Kürt güçlere uyarı olarak, bir Kürdün başının kesilme görüntülerini yayımladı.

29.08.2014 11:48  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Amerika-Kürt ittifakı liderlerine mesaj' adıyla yayınlanan video, turuncu kıyafetler giydirilmiş Pemergelerin konuşmasıyla başlıyor.

IŞİD'İ ÖVDÜ BARZANİ'Yİ UYARDI

IŞİD bayrağı önünde Kürtçe konuşan Erbilli Peşmerge Hasan Muhammed Haşim, "İslami Devleti'nin çok kalabalık sayıda hem de teçhizatta bizden üstün olan askerlerini kendi gözlerimle gördüm" diyerek terör örgütüne övgüler yağdırıyor. Haşim, konuşmasının devamında "Başta Mesut Barzani olmak üzere tüm Kürt milletine bir çağrıda bulunuyorum; ABD yönetimiyle kurduğunuz ittifakı hemen sonlandırın ve Amerika'nın bölgeye karışmasına izin vermeyin. En ufak bir yanlışlık bizim hayatımıza mal olur" şeklinde konuşuyor.

BİRÇOK PEŞMERGE ELE GEÇİRİLMİŞ

Videoda, farklı bir yerde tutulan ve bazılarının yaralı olduğu görülen 9 peşmergenin de görüntüsü yer alıyor. Grup adına konuşan tutsak peşmerge Nazi Ahmed Zübeyir, Mesut Barzani'ye seslenerek "Sen şimdi saraylarda ferah bir hayat yaşıyorsun. Lütfen konuşmamıza kulak ver ve bizi kurtar. Çünkü hepimizi ailelerimiz bekliyor" diyor.

PEŞMGERGE ŞEHADET GETİRİYOR

Videonun son bölümünde, esirlerin arasındaki en genç permergenin silahlı ve yüzleri maskeli olan teröristler tarafından Musul'da boğazı kesilerek vahşice katledilmesinin görüntüsü yer alıyor. Görüntüde son anlarını yaşadığını fark eden peşmergenin dudak hareketlerinden şehadet getirdiği görülüyor.

''EY APTAL OBAMA''

Peşmergenin katledilmesinden önce ABD Devlet Başkanı Barack Obama'ya seslenen silahlı IŞİD üyesi, ''Obama, Ey aptal nasıl askerlerini ve halkını Irak bataklığına bir kez daha sürükledin yoksa savaş tacirleri ve petrol şirketleri uğruna kurban verdiğiniz binlerce askerleri unuttunuz mu? Mücahitlerin vuruşu sonucu kiminin kolu kiminin bacağı kopan askerleri unuttunuz mu? ABD ekonomisi krizden çıktı mı? Başka bir krize sokmak istiyorsun. Ama Allah'ın izniyle bu seferki müdahale senin sonun olacaktır" diye konuşuyor.

BARZANİ'YE MESAJ

İkinci mesajım ise "İhanetin zelili ve Yahudi'lerin kölesi Mesut Barzani'yedir" diyen IŞİD üyesi, "Eğer ajanlığından vazgeçmezsen ve haçlılarla kurduğun ittifaktan geri dönmezsen Müslümanlara karşı başlattığın savaşta kullandığın milislerin kaderi ölüm olacaktır.'' dediği duyuluyor.

IŞİD Peşmerge Savaşçısının Başını Kesti
Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel IŞİD Peşmerge Savaşçısının Başını Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (50)

  • EL SABIR: Arkadaşlar, şunu bilin ki, Bu ülkenin Türk ve Vatanı nı seven insanları Pkk yı sevmiyor, işidin pkklıları tektek kesmelererini dahi isterler, neden diye sormya gerek varmı, her aileden her apartmandan mahhalleden 1 şehit var, bu kadr kini dindiremezsiniz, burada Dürüst-ülkesini seven Kürtleri herkes sever ve onlar için herkesle savaşır, Kürt kardeşlerimiz bizim sözde değil özde kardeşimizdir, PKK KALLEŞTİR. pkk nın şu an durumu kötü ve silinmek üzeredir. 115 17 Yanıtla ASAYIŞ: 30 SENEDİR HA BU GÜN HA YARIN BİTER Dİ YE SADECE KENDİNİZİ KANDIRIN İYİ UYKULAR EL SBR 0 0
  • devrim amedi: bu hayvanların sonu gelecek bunlar cehennemin itleri orman yabanileri gibiler dinsiz imansız şeytanlar 19 108 Yanıtla
  • serok: NEDEN KÜRT LERLE İLGİLİ YORUM YAZIYRSUNUZ HAKARET TEN BAŞKA BİŞİ BİLMİYORSUNUZ İŞİNİZ GÜCÜNÜZ IRK ÇILIK 24 85 Yanıtla baran: şu pkk'lara bakın. En büyük Faşist ırkçılığı, barbarlığı, millyetçiliği, despotizmi ve şövenizmi kendileri yapıyor. Birde utanmadan ve sıkılmadan başkalarını ırkçılıkla suçluyor befefendi. 0 0
  • KEŞKE KÜRT OLMASAYDIM DA AMERİKALI OLSAYDIM.: KEŞKE KÜRT OLMASAYDIM DA AMERİKALI OLSAYDIM. . . ÇORUMU ÇOCUĞUMU AVRUPA VEYA AMERİKAYA GÖNDEREYİM ORADA YAŞASINLAR. İKİSİNİ ZATEN ALMANLA EVLENDİRDİM GÖNDERDİM. DİĞERLERİNİ DE GÖNDERDİM Mİ BEN DE ONLARIN YANINA. 63 15 Yanıtla aptallık işte: seni kürt olarak görmüyoruz zaten git türk ol amerikalı ol ne halt olursan 0 0 kappak yapan: allahna bırakın şöle saçma insanlara laf yetıştırmeyı böle insanları kale almaya gerek bile yok özenti herif amerikalıyamı özendın kıyamam acıdım sana yoksa daha kötü konuşırdım 0 0 kappak yapan: bu yorumu beğenenlerde zaten ayrı bi kafa yaşıyolar sabah sabak içyolar herhal 0 0
  • DELİFİŞEK: ALLAH TÜM PKK VE YANDAŞLARININ BELASINI VERSİN 23 24 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement