Işid Protestolarında Polise Taş ve Molotof Atıldı - Son Dakika
Güncel

Işid Protestolarında Polise Taş ve Molotof Atıldı

Işid Protestolarında Polise Taş ve Molotof Atıldı

Manisa'da, IŞİD'in Kobani'ye saldırısını protesto etmek için düzenlenen izinsiz gösteriye müdahale eden polise molotof kokteyli atıldı.

10.10.2014 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da, IŞİD'in Kobani'ye saldırısını protesto etmek için düzenlenen izinsiz gösteriye müdahale eden polise molotof kokteyli atıldı. Polisin müdahalesi sonrasında göstericiler ara sokaklara kaçarken, 2 kişi gözaltına alındı.

IŞİD'in Kobani'ye saldırısı protesto etmek için Manisa'da Şehzadeler İlçesi Nurlupınar ve Kazım Karabekir Mahallelerinde düzenlenen izinsiz gösteride 100 kişilik bir grup polise taş ve molotof kokteyli attı. Yüzleri kapalı grup ilk olarak iki mahallenin ortasından geçen tren yolundaki kontrollü hemzemin geçitinin bariyerlerini kapattı. Göstericiler daha sonra bariyerlerin arkasından kendilerine müdahale eden polise TOMA aracına molotof attı.  Yanmaya başlayan TOMA'ya, arkasından gelen ikinci TOMA su sıkarak söndürdü. Polisin biber gazlı müdahalesini ardından eylem yapan grup ara sokaklara kaçarak dağıldı. Ara sokaklarda eylemcileri kovalayan polis 2 kişiyi gözaltına aldı. Olayları yerinden takip eden Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, kimi zaman evlerinin dışında gösterileri izlemeye kalkan mahalle sakinlerine uyarıda bulundu. Polis grupların toplanmasını önlemek için gece yarısına kadar mahallede güvenlik önlemi aldı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Işid Protestolarında Polise Taş ve Molotof Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement