IŞİD, Süleyman Şah Türbesi'ne Saldırırsa Hava Operasyonu Yapılacak - Son Dakika
Güncel

IŞİD, Süleyman Şah Türbesi'ne Saldırırsa Hava Operasyonu Yapılacak

IŞİD'in Türk bayrağının dalgalandığı Süleyman Şah Türbesi'ne saldırması halinde Ankara'nın planı hazır. Olaya anında müdahale edilecek, savaş uçakları operasyon yapacak.

26.09.2014 10:03  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatan gazetesi yazarı Murat Çelik, IŞİD'in Süleyman Şah Türbesi'ne saldırması halinde Türkiye'nin planının hazır olduğunu, Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'na yönelik bir hareket halinde Türk savaş uçaklarının bir hava operasyonu yapacağını yazdı.

İşte Çelik'in yazısının ilgili bölümü:

Ankara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dönüşünü bekliyor.

Kritik IŞİD gündeminde, nihai kararlar Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurul çalışmaları için gittiği Ne York'tan getireceği dosyalarda yer alan son bilgiler doğrultusunda alınacak.

Ankara'ya dönüşünün ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında, diplomasi, güvenlik ve istihbarat yetkililerinin buluşacağı geniş katılımlı bir zirve toplantısı muhtemel görünüyor.

Ekim ayı başında TBMM gündemine gelecek olan Suriye ve Irak tezkerelerinin içeriğinin de işte bu olası toplantıda netleşecek.

HAVA OPERASYONU YAPILACAK

- Ve son olarak Ankara'da yapılan kritik değerlendirme... "Türkiye'yi sıcak çatışma ortamına çekmek için kullanılabilecek en hassas noktanın Süleyman Şah Türbesi Saygı Karakolu olduğu" tespiti.

- Türk Bayrağı'nın dalgalandığı bu nokta, Türkiye Cumhuriyeti toprağı ve halen 40 civarında Özel Kuvvetler mensubu tarafından yani Türk Ordusu tarafından korunuyor. Bu nedenle, Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'na yönelik bir hareket halinde Türkiye'nin müdahale etmesi kaçınılmaz.

- Ankara, bu tehlikeli ihtimale karşı da tedbirini almış durumda. Türbe ve karakolu hedef alan bir saldırıya, anında müdahale edilecek. Bu müdahale de, Türk savaş uçaklarının düzenleyeceği bir hava operasyonu ile olacak.

IŞİD, Süleyman Şah Türbesi\'ne Saldırırsa Hava Operasyonu Yapılacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel IŞİD, Süleyman Şah Türbesi'ne Saldırırsa Hava Operasyonu Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • SELİM: İŞİDLE İŞİMİZ YOK, İŞİDİNDE TÜRKİYEYELE İŞİ OLMAZ, TÜRKE SALDIRAMAZLAR PEYGAMBERİNİ HADİSİNİ BİLİRLER, ONLARIN DERDİ SURİYEDE IRAKTA KALLEŞLİKLE TOPRAKLARA KONAN KÜRTLERLE. 22 18 Yanıtla gabar: it iti ısırmaz tabii 0 0 allahın aziz kulu: allah doğrunun yanında olandır. 0 0
  • m m: . . . . türkiye mi hava saldırısı düzenleyecek . musula niye düzenlenmedi 49 rehine varken 10 14 Yanıtla
  • allahınazizkulu: Gönlünüzü ferah tutun, gerçek müsliman, gerçek müslimana silah çekmez. Allahın kudreti külliyata kafidir. 11 12 Yanıtla allahın aziz kulu: İnşallah hiç bir müsliman bir başka müslimana veyahut kendi güvenliğini tehdit etmeyen başka bir mahlukatın canını almayacak kadar hidayet sahibi olur. Bakmayı bilan gözler, görmesede bilir, bunlar amena sahibi olanlardır. Allah doğru yolu göstericidir. 0 0 suna: kes sesini yam yam 0 0
  • suna: yahu süleyman sah türbesine iki bobma attariz savas oertami olur diyen türkiye degilmiydi. . ne gerek var beklemeye atin iki bomba girin süriyeye. . . :))))))) 14 3 Yanıtla allahın aziz kulu: Allah doğruyu yanlışı görendir, doğrunun yanında olandır. Bu aziz milletin göstermelik yalanlara ihtiyacı yoktur. 0 0
  • oyun içinde oyun c planı: Bu ne demek biliyormusunuz yakında bir şekilde oraya saldırtıp ülkeyi savaşa sokacaklar. Yoksa aylardır içinde peygamber törbelerinin de olduğu onlarcasını bombalayan işid süleyman şah türbesine tek kurşun atmamışken neden şimdi saldırsın. akp li arkadaşlar istediğiniz kadar hakaret edin küfür edin ama bu ülkeyi ABD yönetiyor. 10 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement