Çanakkale Cezaevinde Yalnış Mahkum Salıverildi İddiası - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Cezaevinde Yalnış Mahkum Salıverildi İddiası

Çanakkale Cezaevinde Yalnış Mahkum Salıverildi İddiası

Çanakkale E Tipi Cezaevi'nde rahatsızlığı bulunan 55 yaşındaki Mustafa Sezer'in yerine cinayet suçundan yatan 22 yaşındaki başka bir hükümlünün salıverildiği ileri sürüldü.

25.06.2015 18:15  Güncelleme: 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale E Tipi Cezaevi'nden tahliyesine 1.5 ay kalan ve rahatsızlandığı için tedavisi için 6 ay özel izin verilen 55 yaşındaki Mustafa Sezer'in yerine isim benzerliği nedeniyle cinayet suçundan yatan 22 yaşındaki başka bir hükümlünün salıverildiği ileri sürüldü.

YANLIŞ HÜKÜMLÜYÜ SALDILAR

Çanakkale E tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'ndaki mahkumlardan Mustafa Sezer, bir süre önce iç organlarından rahatsızlandı. Cezasının tamamlanmasına 1.5 ay kalan Sezer'e tedavisi yaptırması için 6 ay süreyle özel izin verildi. Bayramiç'te 5 arkadaşıyla işlediği cinayet suçundan 23 yıl hüküm giyen ve 4.5 yıldır cezaevinde yattığı öğrenilen Mustafa Sezer isimli başka bir mahkum da ellerinde çıkan yaralar nedeniyle hastaneye tedaviye gitmek için izin talebinde bulundu. Ancak, geçen 20 Haziran'da, iddiaya göre, cezaevinden isim benzerliğinden kaynaklanan yanlışlık sonucu iç organlarındaki rahatsızlık nedeniyle 6 ay özel izin verilen Mustafa Sezer'in yerine ellerinde yaralar oluşan ve 18 yıl 6 ay daha cezası olan başka diğer mahkum salıverildi.

ORTADAN KAYBOLDU

Hatanın ortaya çıkmasını ardından jandarma, yanlışlıkla salıverilen Sezer'in yakalanması için harekete geçti. Ancak, yanlışıkla salındığından habersiz olan Sezer'in memleketi olan Bayramiç ilçesine gittiği, burada bir kahvehanede otururken görüldüğü belirlendi. Bunun üzerine polisle irtibata geçildi. Ancak, durumu farkeden Sezer'in daha sonra ortadan kaybolduğu anlaşıldı. Jandarma ve polisin, Sezer'in yakalanması için bölgedeki çalışmalarını yoğunlaştırdığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Cezaevinde Yalnış Mahkum Salıverildi İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Emre: Sizde YALNIŞLIKLA yazınız herhalde :) 5 0 Yanıtla
  • Organik Beyin: 5 yıl boyunca hapishanede tutup(Ergenekon - Balyoz) sonra pardon yanlışlıkla yattiniz dediler. Yani bu işi yapan zihniyet yanlış adamı saliverir. Ne bekliyorsunuz. 4 0 Yanıtla
  • vatandas: Başlığa bak yaa adamlar daha "yanlış" kelimesini yazmayı bilmiyor. Türkiye ne hallere düşmüş... 3 0 Yanıtla
  • caca: Pessssss valla..... 2 1 Yanıtla
  • firtina : hic mi kimlik bilgilerine bakmıyorlar niyeti boruklar 2 1 Yanıtla
  • minnos: baba adlaridami ayniymis 3 0 Yanıtla
  • fatmanur: Bu kacinci yanlış yazı hatası haber yapiyorsunuz düzeltin YANLIŞ diye yalniş nedir ya 1 1 Yanıtla
  • öğretmen: bence bu işin içinde başka bir iş var 2 0 Yanıtla
  • dilbilgisi hatasi: Yalnis degil yanlis ;) yanilmaktan gelir... 2 0 Yanıtla
  • Şükrü ercan: Burası türkiye şaşırmayalım 2 0 Yanıtla

Advertisement