İşitme Engelliler Avrupa Güreş Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

İşitme Engelliler Avrupa Güreş Şampiyonası

Milli güreşçi Seyfullah Karadeniz, Gürcistan'da yapılacak İşitme Engelliler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

08.10.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli güreşçi Seyfullah Karadeniz, Gürcistan'da yapılacak İşitme Engelliler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gürcistan'ın Tiflis kentinde 10-18 Ekim tarihlerinde yapılacak İşitme Engelliler Avrupa Güreş Şampiyonası'na kendisinin de katılacağını bildirdi.

Şampiyonada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını dile getiren Karadeniz, "Şampiyona için elimden gelen en iyi şekilde hazırlandım. Gürcistan'da ülkemizi temsil edeceğim. Bunun bilincinde olarak şampiyonaya gidiyorum" dedi.

Kürsünün en üstünde olmayı hedeflediğini belirten Karadeniz, "Güreşte Türkiye önemli bir yerde. Bunu daha ileriye taşımak istiyoruz. Gürcistan'da Avrupa'yı sallamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yaren Spor Kulübü Başkanı İsmail Acıbunar da Karadeniz'in kulüplerine bağlı olarak güreştiğini kaydetti.

Seyfullah Karadeniz'in antrenör ağabeyi nezaretinde şampiyonaya hazırlandığını dile getiren Acıbunar, "Güreşçimiz Avrupa şampiyonasına, Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu ağabeyi Seyfettin Hoca nezaretinde hazırlandı. Ağabeyinin tecrübelerinden güreşçimiz faydalandı" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İşitme Engelliler Avrupa Güreş Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement