İşitme Engelliler Nevşehir'de Kamp Yapacak - Son Dakika
Spor

İşitme Engelliler Nevşehir'de Kamp Yapacak

İşitme Engelliler Nevşehir\'de Kamp Yapacak

İşitme Engelliler 4. Avrupa Şampiyonasında mücadele edecek Erkek ve Kadın Milli Takımı, 10-16 Kasım'da Nevşehir'de kamp yapacak.

03.11.2014 21:27  Güncelleme: 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşitme Engelliler 4. Avrupa Futsal Şampiyonası'nda mücadele edecek Erkek ve Kadın Milli Takımı, 10-16 Kasım'da Nevşehir'de kamp yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 19-29 Kasım'da Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenecek şampiyonaya katılacak Erkek ve Kadın Milli Takımı, 10 Kasım'da Nevşehir'de kampa girecek.

2011'de İsveç'te yapılan Dünya İşitme Engelliler Futsal Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan Erkek Milli Takımı, D Grubu'nda İsviçre, İsrail ve Moldova ile mücadele edecek. Bu şampiyona ile ilk kez uluslararası bir turnuvada yer alacak Kadın Milli Takımı ise A Grubu'nda Danimarka, Büyük Britanya ve Macaristan ile karşı karşıya gelecek.

Antrenör Rıfat Demir yönetimindeki Erkek Milli Takımı kadrosunda, şu oyuncular bulunuyor:

Soner Balcı, Hakan Erol, Metin Kazan, İmamettin Sönmez, Selahattin Bozdağ, Hüseyin Er, Orhan Aydeniz, Asutay Mutlu, Eren Gümüş, Yavuzhan Aydağ, İbrahim Güzel, Seyit Karaca, Özer Batur.

Antrenör Yasin Mermer yönetimindeki Kadın Milli Takımı kadrosu ise şu sporculardan oluşuyor:

Zeynep Özeyranoğlu, Şükran Uyanıktürk, Yasemin Dönmez, Ayşenur Çankaya, Bahar Yalçın, Perihan Derya Dedeoğlu, Gülçin Süngül, Merve Mutlu, Yeşim Yelken, Ersin Sevinç, Emine İmeryüz, Fatma Dervişoğlu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İşitme Engelliler Nevşehir'de Kamp Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement