İşitme Engelliler Süper Ligi - Son Dakika
Spor

İşitme Engelliler Süper Ligi

İşitme Engelliler Süper Ligi

İşitme Engelliler Süper Ligi’nin lideri Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı, evinde ağırladığı Niğde İşitme Engelliler takımını 9-0 mağlup etti.

24.05.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşitme Engelliler Süper Ligi'nin lideri Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı, evinde ağırladığı Niğde İşitme Engelliler takımını 9-0 mağlup etti.

İşitme Engelliler Süper Ligi'nin lideri Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı, Niğde İşitme Engelliler Takımı'nı ağırladı. Elazığ İl Özel İdaresi Çim Sahası'nda oynanan karşılaşmada Elazığ ekibi, 6. dakikada Soner'in golüyle durumu 1-0 yaptı. Peş peşe ataklar yapan Elazığ takımı 10. dakikada Mehmet Sert, 12. dakikada Yavuzhan ve 34. dakikada ise yine Mehmet Sert'in golüyle ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler takımından Yavuzhan, 60. dakikada, Mehmet Sert ise 65. dakikada fileleri havalandırarak durumu 6-0'a getirdi.

Niğde İşitme engelliler takımının etkili olamadığı karşılaşmanın 72. dakikasında Soner takımının 7. golünü kaydetti. 78. Dakikada ise Mehmet Sert kendisinin 4., takımının 8. golünü attı. 78. Dakikada da Soner takımının son gölünü atarak karşılaşmanın 9-0 bitmesini sağladı.

ELAZIĞ, TÜRKİYEYİ AVRUPA'DA TEMSİL EDECEK

9-0 biten karşılaşma sonrası açıklama yapan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı'nın Basın Sözcüsü Gökhan Adem, " Ligin 20. haftasını Niğde maçı ile tamamladık. 9-0'lık çok farklı bir skor aldık, bunun mutluluğu içerisindeyiz. Niğde maçı ile kendi sahamızda oynadığımız maçları bitirdik" dedi.

Bugün kendileri için tarihi bir gün olduğunu da ifade eden Adem, "Bugün takımımız Avrupa şampiyon kulüpler kupasına gitmeyi matematiksel olarak garantiledi. Önümüzdeki sezon Türkiye'yi Avrupa İşitme Engelliler Şampiyon kulüpler kupası karşılaşmalarından Elazığ temsil edecek. Bunun yanı sıra şampiyon olmamıza 2 karşılaşma kaldı. Bize 4 puan yetiyor ama biz iki maçı da kazanarak 6 puan almayı hedefliyoruz" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İşitme Engelliler Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement