İşitme Engellilerden Duygulandıran Kutlu Doğum Programı - Son Dakika
Yerel

İşitme Engellilerden Duygulandıran Kutlu Doğum Programı

İşitme Engellilerden Duygulandıran Kutlu Doğum Programı

Odunpazarı İlçe Müftülüğü’ne bağlı Nevbahar Kur’an Kursu’nun işitme engelli öğrencileri tarafından gerçekleştirilen ‘Kutlu Doğum Haftası’ programı, duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

13.04.2016 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı İlçe Müftülüğü'ne bağlı Nevbahar Kur'an Kursu'nun işitme engelli öğrencileri tarafından gerçekleştirilen 'Kutlu Doğum Haftası' programı, duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Mahmut Sami Ramazanoğlu Cami Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programa İlçe Müftüsü Burhan Çakır ve davetliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okuduğu sırada, işitme engelli öğrenciler tarafından işaret diliyle okunan İstiklal Marşı da büyük beğeni topladı. Daha sonra Kur'anı Kerim okundu.

İlçe Müftüsü Burhan Çakır, burada yaptığı konuşmada, Odunpazarı Müftülüğü olarak imkanlar dahilinde engellilerin yanında yer almaya çalıştıklarını, açılan işitme engellilere yönelik Kur'an Kursu ile de bir nebze eksiklikleri gidermeye gayret ettiklerini söyledi. Çakır, böyle güzel bir kalabalıkla da güzel bir iş yaptıklarını görme fırsatını bir kere sağladıkları için, programa katılan herkese teşekkür etti.

Ardından işitme engelliler tarafından işaret diliyle ilahi, Hadislerin okunduğu program, katılımcılardan tam not aldı. Programdan etkilenen İlçe Müftüsü Burhan Çakır, etkinlik sonunda kura çekileceğini ve kura sonucu bir kişinin Umre'ye gönderileceğini belirtti. Müftü Çakır'ın, diğer öğrencileri de ücretsiz olarak umreye göndermek için çalışmalar yapacaklarını söylemesi ise salondaki mutluluğu arttırdı.

Salonda yer alan sendika temsilcilerinden Muharrem Aşçı, kur'a ile seçilecek öğrencinin yanında, İşitme Engelliler Kur'an Kursu Öğreticisi Nurhan Yoldaş'ı da umreye göndereceklerini belirtti.

Duygusal anların yaşandığı program, tüm öğrencilere çeşitli hediyelerin takdimi ile sonlandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşitme Engellilerden Duygulandıran Kutlu Doğum Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement