İskelenin Tadilatı İçin Harekete Geçiliyor - Son Dakika
Yerel

İskelenin Tadilatı İçin Harekete Geçiliyor

İskelenin Tadilatı İçin Harekete Geçiliyor

Bahar aylarının gelişiyle birlikte Akçakoca’nın en sık ziyaret edilen yerlerinden biri olan Akçakoca iskelesi yıkık dökük görüntüsünden kurtuluyor.

22.04.2016 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahar aylarının gelişiyle birlikte Akçakoca'nın en sık ziyaret edilen yerlerinden biri olan Akçakoca iskelesi yıkık dökük görüntüsünden kurtuluyor. İskelenin tadilatı için balıkçılar, Belediye ve sivil toplum harekete geçiyor.

1950'li yıllarda yapılan Akçakoca iskelesi zamanın yıpratıcı etkilerine karşı alarm verirken, iskeleyi kötü görüntüsünden kurtaracak adım atılıyor. Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, iskelenin tadilatının yapılarak estetik bir görünüme kavuşturulacağını ve dış görünümünün liman duvarlarında olduğu gibi balık ya da farklı desenlerle bir sanat eserine dönüştürüleceğini söyledi.

Akçakoca Belediyesi, çeşitli meslek odaları ve sivil toplum kesimlerinin de yapılacak tadilat çalışmasına destek vereceklerini belirten Başkan Karakaş, iskelenin yeni haliyle turistler için de bir cazibe merkezine dönüşeceğini sözlerine ekledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İskelenin Tadilatı İçin Harekete Geçiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement