İşkenceye Maruz Kalan Köpek, Yeni Sahiplerine Kavuştu - Son Dakika
Güncel

İşkenceye Maruz Kalan Köpek, Yeni Sahiplerine Kavuştu

Isparta'da boğazından zincirle bağlanarak bir çocuk tarafından işkence yapılan köpek, Hayvan Hakları Federasyonu tarafından el konulduktan sonra yeni sahiplerine kavuştu.

21.02.2017 13:13  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'nın Keçiborlu ilçesine bağlı İnecisu Köyü'nde boğazından zincirle bağlı olduğu evin bahçesinde bir çocuk tarafından sopayla dövülerek işkence yapılan köpeğe Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) tarafından el konuldu. 'Cesur' ismi verilen Akbaş cinsi köpek, İstanbul'da yaşayan Funda ve Aykut Gürsoylar çifti tarafından sahiplenildi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Isparta'nın Keçiborlu ilçesi İncesu Köyü'nde 2 katlı evin önünde bir çocuk tarafından sopayla dövülme anını cep telefonuyla çeken kişi, görüntüleri sosyal paylaşım sitesinden paylaştı. Görüntülerin kısa sürede çok sayıda tarafından paylaşılmasıyla birçok kişi olaya tepki gösterdi.

İşkenceye Maruz Kalan Köpek, Yeni Sahiplerine Kavuştu

İŞKENCE EDEN ÇOCUĞUN AİLESİNE PARA CEZASI VERİLDİ

Görüntüleri gören HAYTAP yetkilileri, durumu yerel yöneticilere bildirdi. Bunun üzerine Isparta Milli Parklar Müdürlüğü ve jandarma yetkilileri, İnecisu Köyü'nde işkence edilen Akbaş cinsi köpeğin sahiplerine tutanak tutarak köpeği alıp HAYTAP'a teslim etti. Köpeğe işkence eden çocuğun ailesine de 450 TL para cezası uygulandı.

İşkenceye Maruz Kalan Köpek, Yeni Sahiplerine Kavuştu

YENİ SAHİPLERİNE ÇABUK ALIŞTI

HAYTAP tarafından klinikte tedavi altına alınan köpek, İstanbul Riva'da yaşayan Funda-Aykut Gürsoylar çiftine teslim edildi. Yeni sahiplerine çabuk alışan köpeğe 'Cesur' ismi verildi. 'Cesur'un yeni evinde Gürsoylar çiftinin kızları Nisa ile oynarken çekilen görüntüleri HAYTAP tarafından internetten hazırlanmış bir videoyla paylaşıldı.

İşkenceye Maruz Kalan Köpek, Yeni Sahiplerine Kavuştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşkenceye Maruz Kalan Köpek, Yeni Sahiplerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement