İskenderun - Ahşap Bina Alev Alev Yandı - Son Dakika
Güncel

İskenderun - Ahşap Bina Alev Alev Yandı

İskenderun - Ahşap Bina Alev Alev Yandı

Ahşap bina alev alev yandı Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde 2 katlı ahşap bina çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

18.09.2015 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahşap bina alev alev yandı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde 2 katlı ahşap bina çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Şehit Pamir Caddesi'nde kullanılmayan binanın birinci katında saat 18.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Binanın ahşap olması nedeniyle alevler kısa sürede üst kata sıçradı. İhbar üzerine Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Ekipler alevlere anında müdahale ederken, vatandaşlar da korku dolu anlar yaşadı. Olay yerine gelen polis, yangın çıkan binanın bitişiğindeki 5 katlı Çamlıhemşin İş Hanı'nı da tahliye etti. Polislerin zillere basarak 'Binayı hemen boşaltın' dediği iş hanındaki çalışanlar hızla binayı terk etti. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınıp söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İskenderun - Ahşap Bina Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement