İskenderun'da Bahardan Kalma Günler Yaşanıyor - Son Dakika
Güncel

İskenderun'da Bahardan Kalma Günler Yaşanıyor

İskenderun\'da Bahardan Kalma Günler Yaşanıyor

Hatay’ın İskenderun ilçesinde hava sıcaklığı 27 dereceyi bulunca vatandaşlar kentte bahardan kalma günler yaşamaya başladı.

10.02.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın İskenderun ilçesinde hava sıcaklığı 27 dereceyi bulunca vatandaşlar kentte bahardan kalma günler yaşamaya başladı.

Geçtiğimiz hafta hava sıcaklığının eksi 1 dereceye kadar düştüğü İskenderun bugün adeta bahar havası yaşıyor. Kent merkezinde termometreler sıcaklığı 27 derece olarak gösterdi. Hava sıcaklığından istifade etmek isteyen çok sayıda vatandaş bugün soluğu sahil kordonunda aldı.

İskenderun Sahili'nde iskeleye çıkan vatandaşlar ellerindeki cep telefonlarıyla öz çekim yaptı. Kış mevsimi dolayısıyla tura çıkmayan gezi tekneleri de denize açıldı. Kimi vatandaşlar yeşillik alan üzerinde piknik yapmayı tercih eder iken kimileri günlerini çocuklarıyla parklarda oyun oynayarak geçirdiler.

İskenderun'da böylesi hava görmeye alışkın olduklarını kaydeden vatandaşlar ise, "Havalar çok güzel. Yazdan kalma bir gün yaşıyoruz. Fırsattan istifade olarak sahile çıktık. Çocuklarımızı da oyun parklarına getirdik. Diğer illere göre İskenderun'da cennette gibiyiz" dediler. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İskenderun'da Bahardan Kalma Günler Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement