İskenderun - Düğünün Finalini Sokakta Yaptılar - Son Dakika
Güncel

İskenderun - Düğünün Finalini Sokakta Yaptılar

İskenderun - Düğünün Finalini Sokakta Yaptılar

Düğünün finalini sokakta yaptılarHatay'ın İskenderun İlçesi'nde evlenen bir çift, düğün salonundan çıkıp konvoyla eve giderken cadde ortasında darbuka eşliğinde oynadı.

05.09.2016 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düğünün finalini sokakta yaptılar

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde evlenen bir çift, düğün salonundan çıkıp konvoyla eve giderken cadde ortasında darbuka eşliğinde oynadı. Düğünün finalini sokakta yaparak göbek atan çift, bir vatandaş tarafından da cep telefonuyla görüntülendi.

Klakson çalarak şehit turu atan düğün konvoyu, İskenderun en işlek caddesi olan Şehit Pamir Caddesi'nde giderken konvoyun başındaki gelin arabası Havuzlu Çarşı girişinde durdu. Otomobilden inen gelin ve damat darbuka eşliğinde oynamaya başladı. Cadde ortasında göbek atan genç çifti gören vatandaşlar alkışlarla, otomobil sürücüleri de klakson çalarak gelen damadın mutluluğuna ortak oldu.

Tüm bu yaşananlar bir vatandaş tarafından da cep telefonuyla kaydedilirken, bir süre sonra çiftin yanına polis aracı. Geldi genç çifti önce tebrik eden polisler, daha sonra caddeden ayrılmaları konusunda uyardı. Bu uyarı üzerine genç çift gelin arabasına binerek evlerinin yolunu tuttu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İskenderun - Düğünün Finalini Sokakta Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement