İskenderun Yamaç Paraşütüyle Uçan Berberin Heyecan ve Korkusu Kamerada - Son Dakika
Güncel

İskenderun Yamaç Paraşütüyle Uçan Berberin Heyecan ve Korkusu Kamerada

İskenderun Yamaç Paraşütüyle Uçan Berberin Heyecan ve Korkusu Kamerada

Yamaç paraşütüyle uçan berberin heyecan ve korkusu kameradaHATAY'ın İskenderun İlçesi'nde yamaç paraşütü ile atlayarak adrenalin yaşamak isteyen berber Adem Soylu'nun heyecanı, yamaç paraşütü eğitmen pilotu Mehmet Karaömer ile gökyüzüne çıkınca yerini korkuya bıraktı.

26.05.2016 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yamaç paraşütüyle uçan berberin heyecan ve korkusu kamerada

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde yamaç paraşütü ile atlayarak adrenalin yaşamak isteyen berber Adem Soylu'nun heyecanı, yamaç paraşütü eğitmen pilotu Mehmet Karaömer ile gökyüzüne çıkınca yerini korkuya bıraktı. Soylu'nun "Allah'ım öldüm Allah'ım direğe dikkat hocam" sözleri ve korkusu kameraya yansıdı.

Amanos Dağları'nın eteğinden yamaç paraşütü ile atlamak isteyen berber Adem Soylu, özel bir yardım kuruluşunda çalışan arkadaşı Seçil Kuyucak ve pilot Mehmet Karaömer'den yardım istedi. Planlama yapıp hafta sonu pilot Karaömer ile atlayışa hazırlanan Soylu, korkulacak bir şey olmadığını belirterek, "Hocam harika bir şey ya maşallah, maşallah. Allah esirgesin var ya. Hani heyecanlanacak bir şey yokmuş ya. Maşallah, maşallah da buna yönü sen mi veriyorsun hocam. Rüzgarımı kontrol ediyorsun sen. İnsan biraz heyecan yapıyor. Çok teşekkür ederim hocam. Bu zevki yaşattın ya bize. Sanki arabada gidiyorum gibi hiçbir sıkıntı yok" diyerek kameraya el sallayarak yaşadığı sevinci paylaştı.

YAPMA HOCAM

Bir süre sonra paraşütün dönmesiyle Adem Soylu'nun heyecanı yerini korkuya bıraktı. Havada nefes nefese kalan Soylu, "Allah Allah bu hiç iyi olmadı" dedi. Soylu, "Hocam, hocam. Hocam yapma, yapma başım döndü. Yapma hocam, yapma. Keşke hiç 'İyi' demeseydik hepsi yalanmış. Hocam Allah'ını seversen dönme. Yapma hocam Allah'ını seversen yapma hocam. Yanlış yere gidiyorsun hocam. Şehrin içine gidiyoruz. Allah'ım öldüm Allah'ım direğe dikkat hocam. Of Allah'ım nasıl yere basacağız şimdi. Ben koşamam ben, vallahi koşamam. Ağaçlara gidiyoruz dikkat et. Bu deliler ne çekiyor, gelin yukarıdan çekin kolaysa" sözleri ve yaşadığı korku Mehmet Karaömer'in kamerasına yansıdı.

"BEN ÖLÜRSEM SEN DE ÖLÜYORSUN"

Adem Soylu'dan sonra Seçil Kuyucak yamaç paraşütüyle atladı. Sevinç çığlığı ile başlayan ve 'Uçuyorum' haykırışı ile devam eden Kuyucak'ın yaşadıkları da kameraya yansıdı. "Ne kadar güzel, hayat varmış sözlerinin ardından heyecan dolu haykırışı ve nefes nefese kalan Kuyucak, "Ben ölürsem sende ölüyorsun. Mükemmel, çok güzel, çok güzel" diye konuşan Kuyucak, ayakları yere basınca derin bir nefes alıp "Ölmedik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İskenderun Yamaç Paraşütüyle Uçan Berberin Heyecan ve Korkusu Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement