İskilip Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

İskilip Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni

İskilip Belediyesi\'nde Devir Teslim Töreni

30 Mart yerel seçimlerinde Çorum’un İskilip Belediye Başkanı seçilen Recep Çatma düzenlenen devir teslim töreniyle görevini devraldı.

04.04.2014 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart yerel seçimlerinde Çorum'un İskilip Belediye Başkanı seçilen Recep Çatma düzenlenen devir teslim töreniyle görevini devraldı.

Başkanlık görevini Recep Çatma'ya devreden İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, Çatma'ya yeni görevinde başarılar dilerken, 5 yıl boyunca birlikte çalıştığı belediye personelinden helallik istedi. İskilip için yapılan bütün çalışmalarda belediye personelinin alnının teri olduğunu belirten Sezer, belediye meclis üyelerine de çalışmalarda verdikleri destekleri için teşekkür etti.

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya ise, AK Parti'li bir belediyeden AK Parti'li bir başkana bayrağı teslim almanın haklı onurunu ve gururunu yaşadıklarını ifade ederek, "AK Parti'nin devamı olması nedeniyle mutluyuz, huzurluyuz. Dün görevimizi başarıyla yaptıysak bugünde gelecekte de birlikte başarılı görevler yapacağımızı ümit ediyorum. Dolayısıyla birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı İskilip'te mahcup etmediğimiz için mutluyuz" dedi.

İskilip'in AK Parti'li bir belediye ile 3. dönemini yaşayacağının altını çizen Koçkaya, eski belediye başkanı Orhan Öztürk ve Numan Sezer'e ilçeye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma ise, bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, eski belediyle başkanı Numan Sezer'e Sezer'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Önümüzdeki sürecin İskilip'e hizmette yüksek adımların atılacağı ve büyük hizmetlerin yapılacağı bir süreç olacağını dile getiren Çatma, İskilip Belediyesi'nde siyasi bir belediye gibi idare etmeyeceğini açıkladı. İlçeye ne kadar çok hizmet yaparsa o kadar mutlu olacağını dile getiren Çatma, "İskilip Belediyesi'ni bu süreçten sonra hep birlikte yöneteceğiz. Hiçbir kesimi yok saymayacağız. Hiçbir kesimi ötekileştirmeyeceğiz. ve İskilip'in bütün mahallelerine, bütün caddelerine, bütün sokaklarına adil hizmet götüreceğiz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Sezer'den belediyenin mührünü teslim alan Çatma, yapılan dualar ve kurban kesiminin ardından makam makamına geçerek tebrikleri kabul etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İskilip Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement