İşkur ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı - Son Dakika
Güncel

İşkur ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

Protokolün imzalandığı salondan görüntüler- İŞKUR Müdürü Nazım Balcı açıklama. Basın mensupları. - Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz açıklama. - İmza töreni Balıkesir'de İŞKUR ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Eğitim Kurumlarının Bakım, Onarımı ve Temizlik" projesi kapsamında "Toplum Yararına Program" protokolü imzalandı.

02.10.2015 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Protokolün imzalandığı salondan görüntüler- İŞKUR Müdürü Nazım Balcı açıklama. Basın mensupları. - Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz açıklama. - İmza töreni Balıkesir'de İŞKUR ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Eğitim Kurumlarının Bakım, Onarımı ve Temizlik" projesi kapsamında "Toplum Yararına Program" protokolü imzalandı.Öğretmenevi'nde düzenlenen protokol töreninde konuşan İŞKUR Balıkesir İl Müdürü Nazım Balcı, protokol kapsamında işe alınacakların 21 Ekim 2015 ile 15 Haziran 2016 arasında okullarda istihdam edileceğini belirtti.Proje kapsamında geçici istihdam sağladıklarını ifade eden Balcı, şunları kaydetti: "İstihdam edilecek vatandaşlarımızın brüt asgari ücret üzerinden maaşları ve sigortaları İŞKUR tarafından ödenecek. Bu program kapsamında çalışmak isteyen vatandaşlarımız Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne bizzat başvurmaları gerekmektedir. Şuanda toplum yararına program kapsamında ilimizde iki bin civarında personel çalıştırılmaktadır. Bunların önemli bir kısmı Orman Bölge Müdürlüğü kapsamında orman ilçe müdürlüklerinin belirlediği alanlarda çalışmakta, orman varlığımızın korunması ve arttırılmasına önemli katkı sağlamaktadır."Balcı, ayrıca Toplum Yararına Program kapsamında yıl sonuna kadar 3 bin 700 kişinin istihdam edileceğini söyledi.Konuşmanın ardından, Balcı ile İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz arasında protokol imzalandı.

İşkur ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İşkur ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement