İslahiye Çalıştay'ı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İslahiye Çalıştay'ı Yapıldı

İslahiye Çalıştay\'ı Yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında İslahiye Çalıştay’ı gerçekleştirildi.

06.05.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında İslahiye Çalıştay'ı gerçekleştirildi.

GAÜN İslahiye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Çalıştay'a katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, 30 Mart seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından ilçelerden ilk ziyaretini de İslahiye'ye yaptı.

Çalıştay'da, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kaymakam Ünal Çakıcı, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural mahalle muhtarlarıyla vatandaşların sorularını cevaplarken Çalıştay'a GAÜN İslahiye İİBF Dekanı Prof. Dr. Hakan Altıntaş, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan Çalıştay öncesi konuşma yapan İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, yeni dönemde, Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Gaziantep AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'la birlikte sorunların üstesinden geleceklerini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İslahiye'nin kendileri için ayrı bir yere ve öneme sahip olduğunu belirtti. Şahin, çağdaş imar ve şehircilik anlayışıyla çalıştıklarını kaliteli hizmeti denetim ve takip sistemiyle getireceklerini ifade etti.

Şahin, İslahiye için Organize Sanayi Bölgesi'nin önemli olduğunu, ilçede mevcut biber ve üzümde pazarlamaya önem verilmesinin gerektiğini, ilçe turizmi açısından Yesemek, Tilmenhüyük, Huzurlu yayla turizminin canlandırılması, ilçede yenilenebilir enerjiye daha fazla önem verilmesi konularına değindi. İslahiye için National Geographic'i çalışmalar yapmak üzere İslahiye Yesemek'e davet ettiklerini sözlerine ekleyen Şahin, ilçenin tüm alt yapı su ve kanalizasyon işlerinin yenileneceğini kaydetti.

Çalıştay'a, başkan yardımcılarıyla Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı daire başkanlarını da getiren Şahin, muhtarlarla vatandaşların sorunlarını dinleyerek kurmaylarına not aldırdı.

Program sonunda Şahin'e İslahiye Belediye Başkanı Vural tarafından kendi resminin bulunduğu tablo hediye edildi.

Şahin ve beraberindekiler ilçedeki ziyaretlerinin ardından Nurdağı'na gitti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İslahiye Çalıştay'ı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement