İslahiye'de Kuyumcuda Hırsızlık - Son Dakika
Güncel

İslahiye'de Kuyumcuda Hırsızlık

İslahiye\'de Kuyumcuda Hırsızlık

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, bir kuyumcuya giren 3 kişi, bozdurmak istedikleri 3850 doların 1500 dolarını tırnakçılık yöntemiyle yeniden aldı.

12.11.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, bir kuyumcuya giren 3 kişi, bozdurmak istedikleri 3850 doların 1500 dolarını tırnakçılık yöntemiyle yeniden aldı. Güvenlik kamerasına da yansıyan hırsızlığın ardından polis, kaçan 3 kişinin bulunması için çalışma başlattı.

Olay öğle saatlerinde Çamlıca Mahallesi'ndeki Hacı Yıldız'a ait kuyumcuda meydana geldi. İddiaya göre, Arap aksanıyla konuşan biri kadın 3 kişi girdikleri kuyumcuda 3850 dolarlarını bozdurmak istedi. Şüphelilerden ikisi tezgahtaki yüzüklere bakarken, bir kişi ise 3850 doları kuyumcuya verdi. Kuyumcu parayı sayarken, şüpheli paranın eksik sayıldığını öne sürerek geri istedi. Şüpheli yeniden aldığı paranın 1500 dolarını el çabukluğuyla içinde aldı ve yeniden kuyumcuya uzattığı paranın doğru olduğunu söyledi. Kuyumcu da şüpheliden 3850 dolar sandığı parayı kasaya koydu ve karşılığı olan Türk lirasını verdi. Şüpheliler parayı aldıktan sonra kuyumcudan ayrılırken, durumdan şüphelenen Hacı Yıldız, saydığı paranın 1500 dolar eksik olduğunu fark edince güvenlik kamerasını izledi. Kayıtlarda, şüphelinin 'tırnakçılık' adı verilen yöntemle 1500 doları aldığını fark eden kuyumcu Yıldız, durumu telefonla polise bildirdi. İhbar üzerine kuyumcuya gelen polis, işyerinde parmak izi ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Polis, kamera kaydından eşkali belirlenen biri kadın 3 şüphelinin bulunması için çalışma başlattı.

Olayda mağdur olduğunu söyleyen kuyumcu Hacı Yıldız ise şüphelilerin biran önce yakalanmasını istedi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İslahiye'de Kuyumcuda Hırsızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement