İslahiye'de Plakasız Motosikletlere El Konuldu - Son Dakika
Güncel

İslahiye'de Plakasız Motosikletlere El Konuldu

İslahiye\'de Plakasız Motosikletlere El Konuldu

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, polis ekiplerince yapılan uygulamada plakasız olduğu saptanan 40 motosiklete el konuldu.

11.08.2015 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, polis ekiplerince yapılan uygulamada plakasız olduğu saptanan 40 motosiklete el konuldu.

İslahiye Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği tarafından 15 gün önce ilçenin işlek caddelerine 'Plakasız ve modifiye egzoz takılı her türlü motorlu araç ve motosikletlere yasal işlem yapılacaktır' pankartı asarak sürücülere uyarıda bulundu. Bu uyarının ardından polisler, sabah saatlerinde ilçenin farklı bölgelerinde uygulama noktaları oluşturdu ve motosikletleri durdurarak inceledi. Polislerin yaptığı incelemede, plakasız ve modifiye egzoz takılı 40 motosiklete el konuldu.

Polisin uygulamasında plakasız motosikletleri topladığını gören sürücülerin çoğu yön değiştirerek kaçarken, bazı sürücüler ise uygulamaya karşı çıkarak polise tepki gösterdi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, gürültü kirliliğine yol açan ve trafik kurallarına aykırı olarak trafiğe çıkan motosiklet sürücülerine yönelik uygulamanın süreceğini bildirdi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İslahiye'de Plakasız Motosikletlere El Konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement