İslahiye'de Şehit Aileleri ile Gazilere Yemek - Son Dakika
Güncel

İslahiye'de Şehit Aileleri ile Gazilere Yemek

İslahiye\'de Şehit Aileleri ile Gazilere Yemek

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, şehit aileleri ve gaziler, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde protokol üyeleri ve askerlerle birlikte yemek yedi.

19.03.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, şehit aileleri ve gaziler, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde protokol üyeleri ve askerlerle birlikte yemek yedi.

İslahiye'de bulunan 106'ncı Topçu Alay Komutanlığı'nda, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinliğe İslahiye Kaymakamı Ünal Çakıcı, Garnizon 106'ncı Toplu Alay Komutanı Albay Ersin Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömüral Beşikçi, Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Aytekin, İlçe Emniyet Müdürü Enver Soylu, protokol üyeleri, askerler ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Protokol üyeleri, şehit yakını ve gaziler ile aynı masada oturarak yemek yerken, sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Etkinlikte konuşan 106'ncı Topçu Alay Komutanı Albay Ersin Yıldırım, şehit ve gazilere minnet borçlu olduklarını ifade etti. Çanakkale Savaşı'nın varoluş mücadelesi olduğunu ifade eden Yıldırım, "Tarihe altın harflerle yazılmış bir kahramanlık destanı olan Çanakkale zaferinin 100'üncü yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu cennet vatanı fedakarlıklarla bize armağan eden başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Böylesi guru dolu günde ve şehitlerimizin emaneti olan aileleri ve gazilerimizin yanında olduğumuzu da bir kez daha ifade ediyoruz" dedi.

Etkinlik, İslahiye Müftüsü Ramazan Dolu'nun okuduğu dua ile son buldu. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İslahiye'de Şehit Aileleri ile Gazilere Yemek - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement