İslahiye?de Tarım İşçilerinin Tehlikeli Yolculuğu - Son Dakika
Güncel

İslahiye?de Tarım İşçilerinin Tehlikeli Yolculuğu

İslahiye?de Tarım İşçilerinin Tehlikeli Yolculuğu

İslahiye'de tarım işçilerinin tehlikeli yolculuğu Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, çoğunluğu kadın tarım işçilerinin bir traktörün römorkunda herhangi bir önlem almadan yaptığı yolculuk görenleri şaşırttı.

08.08.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İslahiye'de tarım işçilerinin tehlikeli yolculuğu

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, çoğunluğu kadın tarım işçilerinin bir traktörün römorkunda herhangi bir önlem almadan yaptığı yolculuk görenleri şaşırttı.

Sabah saatlerinde tarım işçisi çok sayıda kişi İslahiye- Hassa karayolunda bir traktörün römorkunda, tarlaya giderken görüldü. Tıka basa bindikleri traktör römorkunun demirlerine tutunarak düşmemeye çalışan tarım işçilerinin trafikte ilerlemesi hem sürücüleri hem de bu duruma tanıklık eden vatandaşları şaşkına çevirdi. Traktörü kullanan sürücünün de yanına oturan iki kişi ile yaptığı tehlikeli yolculuğa, 'bu kadar olmaz' yorumunu yapanlar, hiçbir önlem almadan yapılan yolculuğun kazaya davetiye çıkardığını ifade etti. Şaşkın bakışlara aldırış etmeyen sürücü ise normalde sadece yük taşınması gereken römorkundaki kadın tarım işçileriyle bir süre sonra gözden kayboldu.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İslahiye?de Tarım İşçilerinin Tehlikeli Yolculuğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement