İslahiye' de Yağış Sonrası Mezarlar Kaydı - Son Dakika
Güncel

İslahiye' de Yağış Sonrası Mezarlar Kaydı

İslahiye\' de Yağış Sonrası Mezarlar Kaydı

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde kar yağışının ardından etkili olan sağanak yağımur nedeniyle mezarlıktaki istinat duvarının çökmesiyle toprak kayması meydana geldi, bazı mezarlar kaydı.

07.01.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde kar yağışının ardından etkili olan sağanak yağımur nedeniyle mezarlıktaki istinat duvarının çökmesiyle toprak kayması meydana geldi, bazı mezarlar kaydı. İlçede dün geceden itibaren etkili olan kar ve sağanak yağmur, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. İlçe merkezine 18 kilometre uzaklıkta bulunan Amanos Dağları eteklerindeki Kayabaşı Mahallesi'ndeki mezarlığı istinat duvarının çökmesinin ardından toprak kayması meydana geldi. Bazı mezar taşlarının yola savrulduğu mezarlıkta, bazı mezarların da yerleri değişti.Mahalle sakinlerinden Hayri Koç, 30 yıllık mezarlığın son yağışlarla birlikte zarar gördüğünü belirterek, gördükleri manzaraya şaşırdıklarını söyledi.

Yola savrulan mezar başında dua eden Sami Yıldırım ise, kar yağışıyla birlikte tehlikenin devam ettiğini ifade etti.

İlçe merkezinde 20 santimi bulan kar kalınlığı nedeniyle belediye ekipleri, temizleme çalışması yaptı. İslahiye Belediyesi tarafından hasar gören mezarlıkların onarılması için de çalışma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İslahiye' de Yağış Sonrası Mezarlar Kaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement