Islahiye Islahiye'de, 29 Ekim Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Islahiye Islahiye'de, 29 Ekim Coşkusu

Islahiye Islahiye\'de, 29 Ekim Coşkusu

Islahiye'de, 29 Ekim coşkusuGAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, Cumhuriyet Bayramı'nın 93'ncü yıl dönümü törenle kutlandı.

29.10.2016 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Islahiye'de, 29 Ekim coşkusu

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, Cumhuriyet Bayramı'nın 93'ncü yıl dönümü törenle kutlandı.

İslahiye'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 93'ncü yıl dönümü kutlamaları Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen tebriklerin kabulü ile başladı. Demokrasi Meydanı'nda devam eden törenlere; Kaymakam Ramazan Yıldırım, Garnizon Komutanı Topçu Albay Metin Aydın ve Belediye Başkan Vekili İzzet Aytekin, askeri erkan, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Kaymakam Ramazan Yıldırım, Cumhuriyet'in Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez değer olduğunu vurgulayarak, "Atatürk'ün Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak sizlersiniz diyerek Cumhuriyeti koruma, yaşatma mirasını sizlere bıraktığını hiçbir zaman unutmamanızı istiyorum. 15 Temmuz FETÖ'cü hain darbe girişiminde milletimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Cumhuriyetimize sahip çıkmış ve gereken dersi vermiştir. Sizler tüm Türkiye'de olduğu gibi ülkemizin geleceğine sahip çıktınız, ülkemizin geleceğini hep birlikte kurtardınız. Cumhuriyetimize sahip çıkmak için tankların altına yatan, canlarını feda eden 15 Temmuz şehitlerimizi saygıyla rahmetle anıyorum" diye konuştu.

Kutlamalar, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin ; 'Cumhuriyeti biz böyle kazandık' oyunu halk oyunları gösterisi ve yarışlarda dereceye girenlere ödüllerin verilmesi ile son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Islahiye Islahiye'de, 29 Ekim Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement