İslahiye Myo'dan Fidan Dikme Etkinliği - Son Dakika
Yerel

İslahiye Myo'dan Fidan Dikme Etkinliği

İslahiye Myo\'dan Fidan Dikme Etkinliği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye yerleşkesine yeni taşınan İslahiye Meslek Yüksekokulu İdari personel ve öğrencilerle fidan dikimi etkinliği yapıldı.

05.04.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye yerleşkesine yeni taşınan İslahiye Meslek Yüksekokulu İdari personel ve öğrencilerle fidan dikimi etkinliği yapıldı.

Yüksekokul Sekreteri Bilal Erdoğan'ın koordine ettiği ve Öğr. Gör. Zeliha Yıldırım ile Yrd. Doç. Dr. Negar Ebrahim Pour Mokhtari'nin destek verdiği kampanya çerçevesinde yüksekokul çevresi ağaçlandırıldı.

Etkinlik sonrasında konuşan Kampanya Koordinatörü Bilal Erdoğan, "Yüksekokulumuza mahalli imkanlarla temin edilen çınar, incir, bağ tiyeği, dut, nar ve ceviz fidanı ile İslahiye Orman Şefi Orman Mühendisi Ayşe Can Reyhanlı tarafından ise zakkum ile söğüt fidanı temin edilerek personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte diktik" dedi. İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet Deveci ise, kampanyayı düzenleyen ve destek verenleri kutladığını belirterek, "Bir kuşağın diktiği ağacın gölgesinde gelecek kuşaklar serinler. Doğa sevgisinin gelecek nesillere aktarılması, aşılanması ve öğretilmesi için çalışmamızı idari personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte yapıyoruz" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İslahiye Myo'dan Fidan Dikme Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement