İslam: "Başbakan Erdoğan Türkiye'nin Başına Gelmiş En İyi Lider" - Son Dakika
Politika

İslam: "Başbakan Erdoğan Türkiye'nin Başına Gelmiş En İyi Lider"

İslam: "Başbakan Erdoğan Türkiye\'nin Başına Gelmiş En İyi Lider"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan son 100 yılda Türkiye’nin başına gelmiş en iyi liderdir" dedi.

21.03.2014 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan son 100 yılda Türkiye'nin başına gelmiş en iyi liderdir" dedi.

İslam, Adapazarı İlçesi Hızırtepe Mahallesindeki Şalpazarı Ağasarlılar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Mısır ve Ukrayna'nın yaşadığı sıkıntıları Türkiye'nin de yaşadığını belirterek, "Bizim 12 Eylül dönemimize benzetin Mısır'ın şuanki durumunu. Aynı şekilde başladı. Buna sebep, bizim Gezi olaylarına benzeyen sokak olayları sebep oldu. Hemen Ukrayna'ya bakarsanız orası da tıpkı bizim bu Gezi olayları gibi basit bir sokak olayıyla başladı. Çok masum ve çokta haklı görünüyorlardı eylemi yapanlar, bizimkilerde ağaçları kesmeyin diye çıkmışlardı çok masumdu" dedi.

Yaşanan bu olayların çok büyük sonuçlar doğurduğunu belirten Bakan İslam, şöyle konuştu: "Bu küçük hadise öyle bir sonuç verdi ki bakarsanız Ukrayna'nın haritası değişti, devlet parçalandı ve koskoca Kırım elden gitti. Ülkenin en güzel toprakları sessiz sedasız Ukrayna'dan alındı, önce bağımsızlaştırıldı sonra da Rusya tarafından ilhak edildi. Sessiz sedasız 20 gün içinde bitirildi. İki ülke askeri arasında çatışma dahi çıkmadan yaşandı. Ukrayna halkı hala ayılmış değil, şaşkınlıkla kendi ülkelerine ne yaptıklarını izliyorlar. İstenilen Türkiye'nin Ukrayna'laşması, Mısır'laşmasıdır."

Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'nin başına gelmiş en iyi lider olduğunu belirten İslam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan son 100 yılda Türkiye'nin başına gelmiş en iyi liderdir. Şimdi bu duruma muhalif olan arkadaşlarımıza, Türkiye üzerinde oynanan bu oyunlara isteyerek ya da istemeyerek ortaklık yapan arkadaşlarımıza seslenmek istiyorum. Birgün elbette bu tuzağı farkedeceksiniz ama lütfen çok geç olmadan fark edin."

Bakan İslam, konuşmasının ardından vatandaşlarla birlikte kahvaltı yaptıktan sonra buradan ayrıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İslam: 'Başbakan Erdoğan Türkiye'nin Başına Gelmiş En İyi Lider' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement