Islam Işbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği Başkanı Kılıç - Son Dakika
Güncel

Islam Işbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği Başkanı Kılıç

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Mahmut Erol Kılıç ile röportaj İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği (İSİPAB) Başkanı Prof. Dr. Mahmut Erol Kılıç, İslam birliğinin fikri ve siyasal düzeyde gerçekleşmesi durumda İSİPAB gibi kuruluşların yaptırım gücü elde edeceğini söyledi.

15.10.2016 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Mahmut Erol Kılıç ile röportaj İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği (İSİPAB) Başkanı Prof. Dr. Mahmut Erol Kılıç, İslam birliğinin fikri ve siyasal düzeyde gerçekleşmesi durumda İSİPAB gibi kuruluşların yaptırım gücü elde edeceğini söyledi.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kılıç, Ankara'da 17-18 Ekim'de düzenlenecek İSİPAB İcra Komitesi toplantısı öncesi AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

İSİPAB İcra komitesi toplantısının İran'da düzenlenmesinin planlandığını belirten Kılıç, "Fakat Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, 15 Temmuz darbe girişimini İslam ülkeleri meclis temsilcilerine anlatmak için toplantıyı Ankara'da düzenlenmeyi talep etti. İran Meclis Başkanı Ali Laricani bu isteğe olumlu cevap verdi. Darbe girişiminde yanımızda duran İranlı yetkililere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Islam Işbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği Başkanı Kılıç
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Islam Işbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği Başkanı Kılıç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement