İsmail Abi' Yeni Filminde 'İmam' Oldu - Son Dakika
Magazin

İsmail Abi' Yeni Filminde 'İmam' Oldu

Yönetmen Onur Ünlü, yeni filmi 'İtirazım Var'ın çekimlerine başladı.

10.02.2014 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmen Onur Ünlü, yeni filmi 'İtirazım Var'ın çekimlerine başladı. 'Leyla ile Mecnun' dizisindeki 'İsmail Abi' rolüyle tanınan Serkan Keskin'in başrolünde olduğu ve bir imamı canlandırdığı filmde; Hazal Kaya, Büşra Pekin, Öner Erkan, Serdar Orçin, Umut Kurt ve Özgür Çevik de rol alıyor. Çekimleri Karaköy ve civarında devam eden 'İtirazım Var', komedi unsurlarıyla süslü bir polisiye. Yapımın hem senaristi, hem de yönetmeni Onur Ünlü; klasik polisiye türünün kurallarına mümkün olduğunca sadık kalan bir film yapmaya çalıştığını söyledi. Filmin hikayesi şöyle: 'Selman Bulut'un imamı olduğu camide bir cinayet işlenir. 'Selman Bulut', polisin ilgilenmediği cinayeti çözmek için kolları sıvar.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İsmail Abi' Yeni Filminde 'İmam' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zeynep Bastık, Nefes Almakta Zorlandığını Söyleyerek Ameliyat Olacağını Duyurdu
    08:37 Zeynep Bastık, Nefes Almakta Zorlandığını Söyleyerek Ameliyat Olacağını Duyurdu

    Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, nefes almakta zorlandığını ve ameliyat olması gerektiğini Instagram hesabından duyurdu. Kulak-burun-boğaz doktoruyla yapılan kontrolde ciddi bir deviasyon tespit edildiğini belirten Bastık, ameliyatın burnunun şeklini etkilemeyeceğini ve kısa süreceğini söyledi. Nefes alamamanın berbat bir şey olduğunu dile getiren Bastık, takmış olduğu bantların sebebini açıkladı.

  • Survivor All Star'da eleme düellosu: Yaman veda etti
    07:42 Survivor All Star'da eleme düellosu: Yaman veda etti

    TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Yaman, Özgür, Yunus Emre ve Batuhan arasında eleme düellosu yaşandı. Batuhan ile finale kalan Yaman arasında gerçekleşti ve Yaman hayallerine veda etti.

  • Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti
    03:09 Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti

    Geçimini sağlamak için fotoğraflarını ve albümlerini satışa çıkarmak zorunda kalan Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti. Kendisine yardım sözünde bulunan ünlü isimlerin zamanla sözlerini unuttuğunu belirten Örümcer, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde izleyicilerle dans etti. Konserde elde edilen gelirlerle Örümcer'in borçları kapatılacak.

  • Eda Ece, Kızıyla İlgili İlk Paylaşımını Yaptı
    23:09 Eda Ece, Kızıyla İlgili İlk Paylaşımını Yaptı

    Eda Ece, kızına Mina İpek adını vermesinin ardından sessizliğini bozarak sosyal medyadan paylaşım yaptı. Oyuncu, yenidoğanla ilgili esprili bir görsel paylaşarak annelik deneyimini anlattı.

  • Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve kardeşine dava açmayacağını açıkladı
    21:13 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve kardeşine dava açmayacağını açıkladı

    Yılmaz Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada geçmişte yaşanan ilişkinin gündeme gelmesini garip bulduğunu belirterek, herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırladığını ve gerisini unuttuğunu söyledi. Erdoğan, Cansu Taşkın ve kardeşine dava açmayacağını da ifade etti.

  • Survivor'da Berna'nın kaşı sarıldı
    21:12 Survivor'da Berna'nın kaşı sarıldı

    Dokunulmazlık oyununda Nefise ile Berna kafa kafaya çarpıştı ve Berna kanlar içerisinde yerde kaldı. Doktorun müdahalesi sonrası Berna'nın kaşı sarıldı. Mavi Takım'da yapılan oylamada Batuhan da Yasin de 4'er oy aldı. Bu durumda takım kaptanı olan Ogeday gitme adayını belirledi. Ogeday dördüncü ve son gitme adayı olarak Batuhan'ı belirledi. Özgür, Yaman, Yunus Emre ve Batuhan gitme adayı oldu. Düelloda eşleşecek yarışmacıları Acun Ilıcalı açıkladı. Yunus Emre Yaman ile eşleşti. Özgür de Batuhan ile oynayacak.

  • Asiye Leto'nun ani ölümü ve Zeynep'in intikamı
    21:10 Asiye Leto'nun ani ölümü ve Zeynep'in intikamı

    Asiye Leto'nun ani ölümü herkesi şok eder. Jandarma tarafından gözaltına alınan Ceylan, kendisini azmettiren kişinin Zeynep olduğunu söyler. Zeynep'in tutuklanmasıyla olaylar iyice karışır. Zeynep'in cezaevinde yaşadığı sorunlar ve Halil İbrahim'in intikam planları merak konusudur.

  • Azra Akın İkinci Kez Anne Oldu
    21:10 Azra Akın İkinci Kez Anne Oldu

    2002'de Türkiye ve dünya güzeli olan Azra Akın, ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşıyor. Kızını kucağına alan Akın, güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Bebeğin cinsiyetini doğumda öğrenmek istediklerini belirten Akın, hamilelik sürecinin zor geçtiğini ancak son birkaç haftadır iyi olduğunu söyledi.

  • Kül Masalı 8. bölümde neler olacak?
    19:09 Kül Masalı 8. bölümde neler olacak?

    Jale, odasındaki fotoğrafları gören Tufan'a beş yıl önce olanları ve işlediği suçu itiraf etmek zorunda kalır. Ancak Tufan'ın gizlice dinlediğinden haberi yoktur. Sürpriz bir ziyaretçi Tufan'ı etkisiz hale getirir ve Jale'nin sınırsızlığını gözler önüne serer. Ferman Akdağ'ın ani ziyareti ise Özge'nin annesini bulmak değil, Arat'tan para koparmak amacıyla yapılmıştır. Arat ve Jale için çember daralmıştır ve Cemil ile Müge'nin Rukiye'yi göz altına almasıyla izler hızla ilerlemeye başlar. Arat'ın karşısında Cemil ve Özge'yi bulmasıyla büyük bir yüzleşme zamanı gelmiştir.

  • Hollywood Yapımcısı Carol Baum, Sydney Sweeney Hakkında Sert Eleştirilerde Bulundu
    16:49 Hollywood Yapımcısı Carol Baum, Sydney Sweeney Hakkında Sert Eleştirilerde Bulundu

    Hollywood'un önde gelen yapımcılarından Carol Baum, Sydney Sweeney için 'güzel değil' ve 'oyunculuk yapamıyor' dedi. Baum, Sweeney'in son filmi 'Anyone But You'yu izledikten sonra bu düşüncelere vardığını belirtti. Sweeney, HBO dizisi 'Euphoria' ve 'The White Lotus' ile başarı elde etmişti.

  • Hailey Bieber, Rhode markası için elmas yüzük sergiledi
    16:32 Hailey Bieber, Rhode markası için elmas yüzük sergiledi

    Justin Bieber'ın eşi Hailey Bieber, kendi cilt bakım markası Rhode için yaptığı son fotoğraf çekiminde göz alıcı bir elmas yüzük sergiledi. Hailey, Instagram Hikayeleri'nde Rhode ürünlerini tanıtırken, fotoğrafta dikkat çeken unsur olan yüzüğüyle ilgi çekti. Hailey ve Justin'in ilişkilerinde yaşadıkları zorluklar hakkındaki dedikoduları yatıştırmak amacıyla paylaşılan fotoğraf, çiftin evliliklerini kurtarmak için çalıştıklarını gösteriyor.

  • Oyuncu İpek Tenolcay'dan evlilik itirafı: Boşanacağımızı anlayınca hamle yapıp hamile kaldım
    15:43 Oyuncu İpek Tenolcay'dan evlilik itirafı: Boşanacağımızı anlayınca hamle yapıp hamile kaldım

    Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan oyuncu İpek Tenolcay, eşinden boşanacağını anladığı an yaptığı hamleyle hamile kaldığını itiraf etti.


Advertisement