İsmail Akkol ve Fadik Adıyaman, Söke'de Adliyeye Sevk Edilecek (5) - Son Dakika
Güncel

İsmail Akkol ve Fadik Adıyaman, Söke'de Adliyeye Sevk Edilecek (5)

İsmail Akkol ve Fadik Adıyaman, Söke\'de Adliyeye Sevk Edilecek (5)

Susma HAKLARINI KULLANDILAR Aydın'ın Söke İlçesi Otogarı'nda sahte kimliklerle yakalanan Özdemir Sabancı suikastının sanığı DHKP-C terör örgütü üyesi İsmail Akkol ve Fadik Adıyaman'ın, avukatı Oya Aslan, müvekkillerinin susma haklarını kullandıklarını söyledi.

03.02.2016 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Susma HAKLARINI KULLANDILAR

Aydın'ın Söke İlçesi Otogarı'nda sahte kimliklerle yakalanan Özdemir Sabancı suikastının sanığı DHKP-C terör örgütü üyesi İsmail Akkol ve Fadik Adıyaman'ın, avukatı Oya Aslan, müvekkillerinin susma haklarını kullandıklarını söyledi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki ifade işlemine katılan avukat Oya Aslan, müvekkillerinin susma haklarını kullandıklarını belirterek, "Müvekkillerime, Terör Örgütü Üyesi Olmak ve Ateşli Silah Bulundurma Kanunu'na Muhalefet suçlamasında bulunuldu. Kendilerine terör örgütü üyesi olup olmadıkları, ülkeye nasıl giriş yaptıkları, yanlarında bulunduğu iddia edilen eşyaları ne yapacakları ve nereden temin ettikleri soruldu. Kendileri susma haklarını kullandılar. Yarın da savcılıkta bu suçlamalar sorulacak ve yine susma haklarını kullanacaklar" dedi. Avukat Oya Aslan, İsmail Akkol ve Fadik Adıyaman'ın yarın Söke veya Aydın adliyesine sevk edileceklerini söyledi. Aslan ayrıca, İsmail Akkol'un diğer dosyasının İstanbul'da olduğunu ancak İstanbul'a götürülüp, götürülmeyeceğinin yarın netleşeceğini belirtti. Fadik Adıyaman'ın kanser hastası olduğu yönündeki iddiaların ise gerçeği yansıtmadığını ifade eden Avukat Aslan ayrıca, Fadik Adıyaman'ın kimlik bilgilerini kullandığı Hatice Çalışkan'ın da yarın adliyeye sevk edileceğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İsmail Akkol ve Fadik Adıyaman, Söke'de Adliyeye Sevk Edilecek (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement