İsmail Hacıoğlu: Kansız Bunlar - Son Dakika
Magazin

İsmail Hacıoğlu: Kansız Bunlar

Yeni başlayacak 'Sonsuz Bir An' filminin basın toplantısında konuşan oyuncu Hacıoğlu, TRT'de gösterilen 'Osmanlı Tokadı' dizisinin yapımcısını topa tuttu.

03.09.2014 09:22  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Eylül'de çekimlerine başlanacak 'Sonsuz Bir An' filminin basın toplantısında konuşan oyuncu İsmail Hacıoğlu, TRT'de gösterilen 'Osmalı Tokadı' dizisinin yapımcısını topa tuttu: "Zarar ettim diye kimseye tek kuruş ödemedi.

KANSIZ BUNLAR

İsmail Hacıoğlu, set çalışanlarının parasını ödemeyen 'Osmanlı Tokadı' dizininin yapımcısını yerden yere vurdu: "Kansız. Utanmadan hala iş yapıyor! Türkiye'de o kadar mükemmel bir adalet sistemi var ki davayı kazanmamıza rağmen paramızı alamadık. Beni boşverin. İşçiden çaycıya kimseye para vermedi. Kansız bunlar! Hala iş yapıyor bu adam. Yeni şirket açtı, buradan açıklıyorum: Green Film!"

İsmail Hacıoğlu, Osmanlı Tokadı dizisinde eşi Vildan Atasever ile kamera karşısına geçmişti.

İsmail Hacıoğlu: Kansız Bunlar
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin İsmail Hacıoğlu: Kansız Bunlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • haha: suçlusu TRT de dir 41 10 Yanıtla
  • hold: ünlü olmak için yanıp tutuşanlar okuyup ders alsınlar böyle haberleri. bu dizi ve film sektöründe 3-5 insan haricinde herkesin açlıktan nefesi kokar. gidip adam gibi okuyup bir meslek sahibi olun. 48 1 Yanıtla
  • devrim kara: Türkiye'de emeğin karşılığı yok ki. . . 43 1 Yanıtla
  • reis: İsmail sen paraya değilde kovulduğuna içlenmişsin trt nin parası sağlam olur 3 29 Yanıtla kamils@gamail.com: trt vermiyo parayı yapım şirketi verio trt den almıştır yapim şirketi parasını 0 0
  • UKKUS;: Söyle eniştene el koysun işe. Kırımlı biraz salakça o birşey yapamaz. 6 2 Yanıtla

Advertisement