İsmail Kartal: Fatih Terim Beni Aramadı - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal: Fatih Terim Beni Aramadı

İsmail Kartal: Fatih Terim Beni Aramadı

Fenerbahçe'ye silahlı saldırıyla alakalı konuşan İsmail Kartal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini Aziz Yıldırım'ı ve Emre'yi aradığını; ancak Fatih Terim'in aramadığını söyledi.

09.04.2015 12:25  Güncelleme: 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Rize'den Trabzon havaalanına giderken kafileye yapılan saldırıdan sonra basına açık ilk antrenmanını yaptı. Antrenman öncesi basınla sohbet toplantısı yapan İsmail Kartal çarpıcı açıklamalar yaptı.

"DUALARLA KURTULDUK"

Takımın moralinin hâlâ bozuk olduğunu ancak onların morallerinin yerine gelmesi için elimizden gelini yaptıklarını söyleyen İsmail Kartal, "Haftasonu yine oyunculara izin vereceğim. Saldırıdan ise dualarla kurtulduk. Herhalde otobüsteki veya dışarıdaki ailelerinin duaları bizi kurtardı" dedi.

"FUTBOLCULARIMIZIN YARISI ÖLSE YA DA..."

Ertelemeyi eleştirenler için ise İsmail Kartal, "Oyuncularımızın orada yarısı ölse yarısı sakat kalsa o zaman ne diyeceklerdi onu çok merak ediyorum" diyerek tepki gösterdi.

"FATİH TERİM ARAMADI"

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın kendisini iki kez aradığını ve olayın üstüne gittiklerini, faillerin yakın zamanda bulacaklarını söylediğini aktaran Kartal, "Cumhurbaşkanımız Aziz Yıldırım ve kaptan Emre'yi de aradı. Fatih Terim ise aramadı" dedi.

TRABZON İDDİASINA YALANLAMA

Trabzonspor maçlarına günübirlik gidilmesi veya başka bir yerde oynanması için başvuruları olacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Kartal, "Beni Cumhurbaşkanımız aradı ve böyle bir güvence verdi. Bundan sonra böyle bir karar alamayız. Burası Türkiye bundan önce nasıl yapıyorsak bundan sonra da aynısını yapacağız" ifadelerini kullandı.

ARADI, ULAŞAMADI

Ancak Fatih Terim'in saldırı gecesi hemen Milli Takım'dan öğrencileri Emre Belözoğlu, Caner Erkin ve Mehmet Topal'ı, daha sonra da Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'yu aradığı ortaya çıktı. Terim'in, İsmail Kartal'ı da aradığı ancak sarı lacivertlilerin teknik patronuna ulaşamadığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İsmail Kartal: Fatih Terim Beni Aramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • urfali hasan: Ulan fatih terimi adam yerine koyup telefon etmesinimi bekliyorsun bos versene adam olsa aldigi parayi geri verir a milli takimi birakirdi 11 1 Yanıtla
  • Karakartal: Senı nıye arasın sen kımsın kukla 3 7 Yanıtla
  • Onur: Adam olsa arardı. 8 1 Yanıtla
  • sedar türk: Adam aramaz çunku artist hoca falan dil bu terimm zamanında gs kadrosu çok iyiydi gs başarılı oldu piyangoda terime vurdu tayip gibi politikacı sırf çene icrat yok 8 0 Yanıtla
  • İkmalettin Yardan: Niye arasın ki? O şimdi milli takımın seviyesini yükseltmekle(!) meşgul! Hem Fenerbahçeliler ölse kim üzülür ki... 1 6 Yanıtla
  • hakan: Yıldırım Demirören,Aziz Yıldırım,Fatih Terim,Hacıosmanoğlu,Ahmet çakar,Erman Toroğlu,Emre,melo....Derhal futboldan elini ayağını çekmelidir,yeteeeeeer 6 0 Yanıtla

Advertisement