İsmail Kartal Açıklanıyor - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal Açıklanıyor

İsmail Kartal Açıklanıyor

Fenerbahçe yönetimi dün dört saat süren bir toplantı yaparak hoca konusunu masaya yatırdı, İsmail Kartal’ı takımın başına getirme fikrinde uzlaşma sağlandı.

12.08.2014 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, Ersun Yanal’ın istifasının ardından teknik direktör konusunu dünkü toplantıda masaya yatırdı. Dört saat süren toplantı sonunda İsmail Kartal’ın takımın başına getirilmesi kararı alındı. Kararın bugün açıklanacağı öğrenildi.

Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki kulüp binasında, Aziz Yıldırım başkanlığında dün yeniden toplanan yönetim kurulu, futbol takımının başına geçecek ismi belirleme konusunda çalışmalar yaptı. Toplantı öncesinde kulübe gelen antrenör İsmail Kartal ile de bir görüşme gerçekleştirildi.

Yaklaşık 4 saat süren toplantının ardından, herhangi bir açıklama yapılmamasına rağmen İsmail Kartal konusunda uzlaşma sağlandığı bildirildi. Sarı-lacivertli yöneticiler, bugün öğle saatlerinde tekrar bir araya gelecek, ardından İsmail Kartal’ın takımın başına getirildiği açıklanacak.

Yıldırım için yeri ayrı

Yanal’dan sonra görevi devralan İsmail Kartal’ın Başkan Aziz Yıldırım için yeri ayrı. Kulüp için önceleri genç oyuncuları izlemekle görevlendirilen Kartal, daha sonra Yıldırım tarafından Aykut Kocaman’ın yardımcısı olarak görevlendirilmişti. O dönem Kocaman’ın ekibinde yer almayan Kartal, Yıldırım’ın inisiyatifiyle işbaşına geldi. Kartal’ın çalışma performansından memnun kalan Yıldırım, genç antrenörü bırakmadı. Bu sefer de Yanal’ın ekibine yardımcısı olarak atandı. İsmail Kartal, Kocaman’ın ardından geçen sezon başında takımdan ayrılmak istemiş ve kariyerine tekrar teknik direktör olarak devam etmeyi düşündüğünü bildirmişti. Ancak Yıldırım, buna karşı çıkarak Kartal’ı belki de bu zor günler için hazırlamıştı. Başkan Aziz Yıldırım, İsmail Kartal’ın duruşu ve futbol bilgisine fazlasıyla güveniyor. Bu görevin altından da kalkacağına inanıyor.

Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İsmail Kartal Açıklanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement