İsmail Kartal, Galatasaraylı Sneijder'i Övdü - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal, Galatasaraylı Sneijder'i Övdü

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray maçından sonra Sneijder'i övdü, "İyi mücadele ettik ama Sneijder'in vuruşları sonrasında kaybettik." dedi.

18.10.2014 21:47  Güncelleme: 21:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu. Kartal, 10 kişi kalmalarına sitem ederken, Sneijder'in attığı golleri övdü ve "Türk Telekom Arena gibi zor bir deplasmanda haddimizi bilerek oynadık" sözlerini kullandı.

İŞTE KARTAL'IN SÖZLERİ...

"Hafta başından beri maça iyi hazırlandık. Maça iyi başladık. İlk yarı dengeli bir oyun, pozisyonlara giren Fenerbahçe vardı. Rakibimize hiç pozisyon vermedik. İkinci yarı Galatasaray hızlı başladı. Sonra oyunu dengeledik. Kazanma hırsından ya da kontrolsüz girişten 10 kişi kaldık. 10 kişi kaldıktan sonra sanırım Sneijder'in bir topu direkten döndü. Bizim kaçırdığımız pozisyon var."

"SNEIJDER GİBİ USTA OYUNCU..."

"İyi mücadele ediyorduk. Sneijder'in uzaktan iki şutu gol oldu. Oyuncularım yine de maçı bırakmadı. Kaybetmeyi düşünmüyorduk. Kaybetmeyi hak edecek bir oyun oynamadık. İki haftadır aynı şeyler oluyor. Kırmızı kart ve 10 kişi kalıyoruz. Derbide bir yere kadar dayanıyorsunuz. Sneijder gibi usta bir oyuncunun vuruşu sonrası kaybediyorsunuz.

"HADDİMİZİ BİLEREK OYNADIK"

"Haddimizi bilerek oynamaya çalıştık. Sonuçta Galatasaray deplasmanında oynadık. Yapacak bir şey yok. Mağlup olduğumuz için üzülmüyorum. Her geçen gün takım daha iyiye gidiyor. 2-1 mağlup olmamıza rağmen oyuncularımı tebrik ediyorum. Geride kaldı. Galatasaray derbisidir. Önümüze bakacağız."

ALVES'E CEZA VERECEK Mİ?

" Bruno Alves'e ceza verecek misiniz?" sorusuna cevap veren İsmail Kartal, "Alves kariyerli bir oyuncu. Böylesine maçlarda luzümsuz bir şekilde ölü bir noktada oyundan atılması iyi bir şey değil. Heralde aşırı kazanma hırsından dolayı atıldı. İzleyip bakacağız" dedi.

EBOLA SALGINI İLE İLGİLİ...

"Afrika Kupası öncesinde Ebola salgını var, ne yapmayı düşünüyorsunuz?" sorusunu da yanıtlayan Kartal, "Ebola ile ilgili kulübümüzün doktorlarıyla konuşup biz de bir plan yapacağız" şeklinde konuştu.

VOLKAN GOLLERDE HATALI MI?

" Volkan Demirel'in yediği gollerde sakatlığının bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Sneijder bu ülkede topa en iyi vuran oyunculardan bir tanesi. Topb da gitmesi gereken yerlere gitti. Sneijder'i de tebrik ediyorum."

İsmail Kartal, Galatasaraylı Sneijder\'i Övdü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İsmail Kartal, Galatasaraylı Sneijder'i Övdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • ohhhbeee: çaktık 9 3 Yanıtla
  • adalet: Sen rakip oyuncuyu bırak takımına bak hiçm mutlu ayrılamayacakmıyız TT ARENADAN ismail 5 2 Yanıtla
  • nfas: snıper ko ar hevesin kaçar 7 0 Yanıtla
  • fenerli: DİEGO NERDE ADAM ALMIŞ SNIJDERİ OYNATIYOR SEN ALMIŞŞIN ONUN KADAR KARİYERLİ OYUNCUYU AMA YEDEK OTURTUYORSUN SEN TEKNİK DİREKTÖRMÜSÜN ? AYKUT KOCAMANIN TIRNAĞI OLAMAZSIN BIRAK ERSUN YANALI AYKUT OLAMAZSIN 5 1 Yanıtla
  • gs store: bu arada ismail kartal bu konuda uzman arkadaşlar fb lier kızmasın bak adam nedyor sneıjder bu ülkede (TOPA) iyi vuranlardan biri diyor adam bu işi bilior sneıjder volkanıda kalade görünnce dayanamamış. vurmuş. . . 2 3 Yanıtla
  • gs store: aziz başkan seni seviyoruz sen hep fenerin başında ol emi biz seninle güzel günler gördük görmeye devam edecez. . . . . . . 3 1 Yanıtla
  • reis: Maçı sattın bea 2 2 Yanıtla
  • asdfghjk: Olmaz ismail kartal olmaz sende vizyon eksikliği var Ersundan bişey öğrenememişsin ersun yanal olsa o ilk yarı 3-0 biterdi oynatamıyorsun takımı devre arasına kadar vaktin var 3 0 Yanıtla
  • fb li: kendini de öv ismail sakat sakat oynatıp ilk yarı bitmeden kendisi biten emreyle başladığın için zıplayamayan sakat volkanla başladığın için seni takmayıp sahada kungfu yapan bekir için alves için kontratak top oynayacakken emenikeyi oyundan aldığın için öv kendini bu gömlek sana bol geliyor 2 1 Yanıtla
  • varto gimgim: Ohhhh be 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement