İsmail Kartal: Galibiyeti Hak Eden Bizdik - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal: Galibiyeti Hak Eden Bizdik

İsmail Kartal: Galibiyeti Hak Eden Bizdik

Sarı lacivertlilerin hocası Kartal, maçtan sonra önemli açıklamalarda bulundu.

18.10.2014 22:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği maç sonrası açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, takımın oynadığı futboldan tatmin olduğunu söyledi.

Maç sonu konuşan İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

"Oyuna iyi başladık. Kontrolümüzde gidiyordu. İki üç pozisyon ürettik. G. Saray'a ilk yarıda net pozisyon vermedik. İkinci yarıya G.Saray iyi başladı ve sonrasında dengeyi kurduk. Kazanma hırsından dolayı 10 kişi kaldık. 10 kişi kalınca haddimizi bilerek oynamaya çalıştık. Son dakikalarda Sneijder'in golüne engel olamadık. Oyunu bırakmadık ve 1 gol bulduk. G.Saray'ı tebrik ediyorum. Kendi oyuncularımı da tebrik ediyorum. Bu akşam galibiyeti hak eden taraf bizdik. Bu maç bitti önümüze bakıyorum. Devamlı geliştiğimizi görüyorum. Sonuna kadar devam edeceğiz ve şampiyonluğu bırakmayacağız."

ALVES'E CEZA VERİLECEK Mİ?

takımını 53. dakikada 10 kişi bırakan Bruno Alves ilgili de konuşan Kartal, "Alves kariyerli bir oyuncu. Böylesine maçlarda kariyerli oyuncuların ölü noktada lüzumsuzca oyundan atılması iyi birşey değil. Daha önce söylediğim gibi sakin kafayla cezayı değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

EMENIKE KARARI

Kartal, Emenike'yi oyundan almasıyla ilgili ise, "Emenike kararım doğruydu. Sizde gördünüz rakibe çok zor anlar yaşattı. Türkiye liginde Emenike önemli oyuncudur. Her rakibi analiz ederek ona göre bir 11 çıkartıyorum. Rakibi analiz ediyoruz. Kendimi analiz ediyoruz ona göre 11 çıkarıyoruz." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor İsmail Kartal: Galibiyeti Hak Eden Bizdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement