İsmail Kartal: Herkes Fenerbahçe'yi Alkışlayacak! - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal: Herkes Fenerbahçe'yi Alkışlayacak!

İsmail Kartal: Herkes Fenerbahçe\'yi Alkışlayacak!

İsmail Kartal "Şampiyon olurlarsa Hamza Hoca'yı ve G.Saray'ı alkışlarım" sözlerine açıklık getirdi: Daha yarış bitmedi.

02.03.2015 07:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor maçının ardından basın toplantısında söylediği 'Şampiyon olursa Hamza hocayı da Galatasaray'ı da alkışlarım' sözlerinin tepki çekmesine anlam veremediğini söyledi. Rakibi tebrik etmenin, o yarışta bulunmayacakları anlamına gelmediğini ifade eden Kartal, 'Öyle bir hava yaratılıyor ki sanki ben 'Biz şampiyon olamayız, Galatasaray olur. Şimdiden tebrik ederim' demişim. Şu anda yarış devam ediyor. Ve şampiyon Fenerbahçe olacak. İnşallah herkes bizi alkışlayacak. Kötü bir dönemden geçtik ama Galatasaray maçıyla bu sürece son vereceğimize inanıyorum" dedi.

Volkan dönüyor

Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda çarşamba günü Mersin ile oynayacağı kupa maçının hazırlıklarına başladı. 4 maçlık cezası biten Volkan, Mersin'de kaleye geçebilir.

Emre derbiye hazır

Fenerbahçe kaptanı Emre, 30 dakika oynadığı Konya maçından da ağrılarla ayrıldı. Dün yapılan kontrollerde Emre'nin sakatlığı tamamen atlattığı ve ağrılarının azalması nedeniyle rahatladığı öğrenildi. Emre'nin bu hafta takımla çalışıp derbide ilk 11'de yer alacağı belirtildi. Sakatlıkları süren Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım derbide kesin olarak forma giyemeyecek.

Mert yeni yaşına buruk girdi

Fenerbahçe'de Volkan'ın yokluğunda son 3 Süper Lig maçında kaleyi koruyan Mert Günok dün 26. yaşına girdi. 1989 doğumlu yıldız Konyaspor deplasmanındaki kayıp nedeniyle yeni yaşını buruk kutladı.

Sabah

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İsmail Kartal: Herkes Fenerbahçe'yi Alkışlayacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement