İsmail Kartal'ın İstatistikli Savunması, Aziz Yıldırım'ı Kızdırdı - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal'ın İstatistikli Savunması, Aziz Yıldırım'ı Kızdırdı

İsmail Kartal\'ın İstatistikli Savunması, Aziz Yıldırım\'ı Kızdırdı

F.Bahçe Başkanı Yıldırım, İsmail Kartal'ın "takım iyiye gidiyor" sözlerinden sonra "Fatih hoca istatistikleri mini eteğe benzetmişti. Ne yap et, bu işi düzelt." dedi.

02.10.2014 17:58  Güncelleme: 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsmail Kartal, Aziz Yıldırım'ın "sevmediği" bilgisayar verilerine bakarak "iyiye gidiyoruz" deyince Başkan'ın cinlerini tepesine çıkardı.

İSMAİL KARTAL SAVUNMA YAPTI

Yıldırım'ın karşısına alıp, "İsmail ne oluyor. Ne bu takımın hali?" diye soduğu toplantıda Kartal, Başkan'a bazı istatistikleri sundu. Geçen sezondan daha fazla şut attıklarını, daha az pozisyon verdiklerini, daha fazla top çalıp, daha az top kaybettiklerini ve en önemlisi topun geçen seneye göre neredeyse yarı yarıya daha fazla ayaklarında kaldığını istatistiksel verilerle ortaya döktü.

"NE YAP ET, BU İŞİ DÜZELT"

Yıldırım Kartal'ın yaptığı istatiklere dayalı açıklamaları dinledikten sonra; "İsmail, Fatih hoca bu istatistikleri mini eteğe benzetmişti. Nasıl bakarsan öyle görürsün gibi şeyler söylemişti. Ben şimdi senin dediğin gibi bakıyorum da, kötü oynuyoruz. Kimse beğenmiyor. Ben de beğenmiyorum. Ne yap et bu işi düzelt" diye hocaya tepki gösterdiği bildirildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İsmail Kartal'ın İstatistikli Savunması, Aziz Yıldırım'ı Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement