İsmail Kartal: Mücadelelerinden Dolayı Oyuncularımı Kutluyorum - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal: Mücadelelerinden Dolayı Oyuncularımı Kutluyorum

İsmail Kartal: Mücadelelerinden Dolayı Oyuncularımı Kutluyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

27.01.2015 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, önemli açıklamalarda bulundu.

"Maçın ilk yarısında iyi değildik. Konsantre olamadık. Rakibin pozisyonları vardı. İkinci devrede istediğimiz oyuna yakın bir futbol sergiledik. Baskımızı rakibe de hissettirdik ve neticede golü bulduk. İkinci yarıda bize yakışan bir futbol ortaya koyduk, fakat genele bakarsak pek mutlu olmadım. Bu maçta her zaman olduğu gibi yine gençlere de şans verdik, ikinci devredeki mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum"

"Hasan Ali Kaldırım'da ufak bir sorun var. Onun dışında herhangi bir sıkıntı yok. Dirk Kuyt iki gündür antrenmanlara çıkmıyor, korumaya çalışıyoruz. Hafta sonu Kardemir Karabükspor'la deplasmanda oynayacağımız maça yetişecek. Ancak Emre Belözoğlu'nun takıma dönmesine daha var"

"Sow'un adına mutlu olunacak bir durum değil. Ancak bizim adımızı sevindirici bir gelişme. Ayrıca Sow'un sağlıklı ve sağlam bir şekilde dönecek olması önemli"

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İsmail Kartal: Mücadelelerinden Dolayı Oyuncularımı Kutluyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement