İsmail Kartal Takımı Özel Olarak Hazırlıyor - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal Takımı Özel Olarak Hazırlıyor

Yönetim, saldırı olayı aydınlatılana kadar maçlara çıkmama konusunda kararlı. Ancak İsmail Kartal, önceden planlanan program çerçevesinde, her an sahaya çıkacakmış gibi takımı hazırlamaya devam ediyor.

09.04.2015 07:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Yönetimi, pazartesi günü yaptığı toplantıda aldığı kararı tüm kamuoyuyla paylaşmıştı: Olay aydınlanana kadar sahaya çıkmayacağız, bu oyunu oynamayacağız! Bu karar gündeme bomba gibi düştü, birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Yönetim ise bu açıklamanın arkasında durma konusunda kararlı. Ancak İsmail Kartal, yaşanan bu gelişmelere rağmen takımı planlanan program çerçevesinde çalıştırmaya devam ediyor.

Psikolog desteği

Samandıra’da bir yandan idmanlar sürüyor, bir yandan da yaşanan olayın futbolcular üzerindeki etkilerini en aza indirmek için psikolog desteği veriliyor. Uzmanlar, olayı yaşayan oyunculara terapiler yapıyor. İsmail Kartal da bu konuda onlara destek veriyor.

'Sünger çekeceğiz'

İsmail Kartal, dünkü idmandan sonra öğrencilerine bir konuşma yaptı. Kartal, Büyük bir şok yaşadık. Bu olayın olmasını hiç kimse istemezdi. Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere, kulüpler ve kamuoyu bizim arkamızda olduğunu dile getirdi. Artık bugünden itibaren lige dönüyoruz. Her şeyi geride bırakıp, olanları unutacağız. Bugünden itibaren yeni bir sayfa açacağız. Lig ve kupa şampiyonluklarını camiaya hediye edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İsmail Kartal Takımı Özel Olarak Hazırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement