İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması'na Başvurular Başladı - Son Dakika
Yerel

İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması'na Başvurular Başladı

İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması\'na Başvurular Başladı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne 14 yıl başkan olarak hizmet veren, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Kurucu Genel Başkanı İsmail Sivri’nin adını yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak amacıyla bu yıl beşincisi düzenlenen “İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması”na başvurular başladı.

18.04.2014 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ne 14 yıl başkan olarak hizmet veren, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Kurucu Genel Başkanı İsmail Sivri'nin adını yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak amacıyla bu yıl beşincisi düzenlenen "İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması"na başvurular başladı. İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen yarışmaya; ilkokul (9-10), ortaokul (11-13) ve lise (14-17 yaş) öğrenimine devam eden öğrenciler başvurabiliyor. Başvurular 23 Mayıs 2014 tarihine kadar devam edecek.

Öğrenim çağındaki çocuk ve gençlere yazmayı, yaşamayı, doğayı sevdirmek, öykücülüğünü daha iyi tanıtıp, yeteneklerini ortaya çıkarmak ve ödüllendirmek amacını taşıyan yarışmada dereceye giren öğrenciler, diz üstü bilgisayar, tablet bilgisayar ve dijital fotoğraf makinesiyle ödüllendirilecek.

İsmail Sivri 5. Çocuk Öyküleri Yarışması Seçici Kurulu, tanınmış yazarlarımızdan Muzaffer İzgü, Hidayet Karakuş, Hüseyin Yurttaş, Mavisel Yener, Yunus Bekir Yurdakul, Eşref Karadağ ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Misket Dikmen'den oluşuyor. Yarışmanın son katılım tarihi 23 Mayıs 2014 olarak belirlenirken, ödül töreni ise 14 Haziran 2014 günü gerçekleştirilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması'na Başvurular Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement