İsmail Taşcıoğlu: Avrupa'daki Her Şehirde Mutlaka Kütahyalı Bir Görevlisinin Bulunması, Şehrimizin... - Son Dakika
Yerel

İsmail Taşcıoğlu: Avrupa'daki Her Şehirde Mutlaka Kütahyalı Bir Görevlisinin Bulunması, Şehrimizin...

İsmail Taşcıoğlu: Avrupa\'daki Her Şehirde Mutlaka Kütahyalı Bir Görevlisinin Bulunması, Şehrimizin...

Almanya Gelsenkirchen Mimar Sinan Camii’nin Din Görevlisi Hakkı Özkan, Wuppertal Kütahyalılar Kültür Derneği Başkanı İsmail Taşcıoğlu’nu ziyaret etti.

24.11.2016 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya Gelsenkirchen Mimar Sinan Camii'nin Din Görevlisi Hakkı Özkan, Wuppertal Kütahyalılar Kültür Derneği Başkanı İsmail Taşcıoğlu'nu ziyaret etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Camii'nde görevliyken Almanya Gelsenkirchen Ditib Mimar Sinan Camii'ne din görevlisi olarak vazifelendirilen Hakkı Özkan, beraberinde Avrupa Zonguldaklılar Derneği kurucularından ve eski başkanlarından UETD Şube başkanı Erol Yukarıbaş ile birlikte, Wuppertal Kütahyalılar Kültür Derneği Başkanı İsmail Taşcıoğlu'nu ziyaret ederke, bilgi alış verişinde bulundu.

Ziyartte konuşan Başkan İsmail Taşcıoğlu, "Avrupa'daki Kütahyalı din görevlilerimiz Kütahyamızın gururu ve onurudur. Din görevlilerimiz Kütahyamıza en iyi şekilde tanıtmaktadırlar.Bu sebepten dolayı Avrupa'da her şehirde mutlaka bir din görevlisi bulunması Kütahya'nın tanıtımı anlamına da gelir" dedi.

Hakkı Özkan da, "Gurbette camilerde bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimiz, Kütahyalı dernekler ve federasyonumuzun birlik içindeki çalışmaları bizleri sevindirmektedir" diye konuştu.

e yardımcı olmaları biz din görevlilerini çok memnun etmektedir dedi.

Ziyarate Wuppertal Merkez Camii Din Görevlisi Yusuf Yeniçeri, Gelsenkirchen'den Muhasebeci Erol Yukarıbaş ile Wuppertal Kütahyalılar Kültür Derneği'nin yönetim kurulu üyelerinden Necati Alyelken ve irfan Abay da hazır bulundu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İsmail Taşcıoğlu: Avrupa'daki Her Şehirde Mutlaka Kütahyalı Bir Görevlisinin Bulunması, Şehrimizin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement