İsmail Türüt: Volkan Konak'la Aynı İşi Yapmıyoruz - Son Dakika
Magazin

İsmail Türüt: Volkan Konak'la Aynı İşi Yapmıyoruz

Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden İsmail Türüt, Volkan Konak'ı sert sözlerle eleştirerek "Volkan Konak'la aynı işi yapmıyoruz. Beş tane türkü bilir O, bir şey bilmez" dedi.

23.05.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özge Uzun'un sunduğu 'Hayat Başlasın' programına konuk olan İsmail Türüt, Kuzeyin Oğlu lakaplı Volkan Konak'la ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Türüt "Volkan Konak'la aynı işi yapmıyoruz. Beş tane türkü bilir O, bir şey bilmez" dedi.

"BU YAPIMCILAR UYUYOR MU?"

Duruşundan ötürü pişmanlık duymadığını belirten ünlü türkücü, "Beni biraz geri çektiler, söylemlerin bir bedeli var. Benim duruşum belli. Pişmanlık yok. Şovlar yapardım, şovlarımı kaldırdılar. Türkiye'de müzik şovu yok. Türüt şov vardı, İbo şov vardı. Bu yapımcılar uyuyor mu? Sanat dünyasında iki yüzlülük var. Volkan Konak'la aynı işi yapmıyoruz. Beş tane türkü bilir O, bir şey bilmez" dedi.

"EN ÇOK KONSER VERENLERDEN BİRİYİM"

Türkiye'de en çok konser veren isimlerden olduğunu belirten Türüt, "Bir rahmetli Erkan Hoca, bir de İsmail Türüt Karadeniz müziği bilir. Volkan'la ayrı tarzdayız ama saygı duyarım. O'nunla iki ortak noktam var; biri hemşehrim, öteki müzikle uğraşıyor olmamız. Türkiye'de en çok konser verenlerden biriyim" şeklinde konuştu.

İsmail Türüt: Volkan Konak\'la Aynı İşi Yapmıyoruz
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin İsmail Türüt: Volkan Konak'la Aynı İşi Yapmıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • malatyali: Helal olsun turut sana bakiyorumda ermeni usaklari yahudi bozmalari nasilda yorum yapiyorsunuz muslumanlarin birbirini oldurmesi hosunuza gidiyor pislik emperyalist usaklari turute kurban olun hepiniz 16 26 Yanıtla Ayrimcilik yapmayin: Sen bu kafadasin işte malatyali hiçbir insan evladi adam olan adam .dini irki ne olursa olsun insan ölüyo diye sevinmez ayrimcilik yapanlar bu tür besteler şarkilar yapip insanliği ayrimciliğa itenlerdir dürüst olun biraz insansaniz tabi . 3 0
  • LOKMAN: Yürüt denen angut sen kim Volkan Konak kim çapına göre konuş sen karedenizden dışarı çıkamazken onu Bütün Türkiye dinledi.Yavaş gelde molla desinler.Çignemeyecegin lokmayı yutma yoksa alerji yapar. 18 19 Yanıtla
  • adamın dibi volkan konak: bu söylediğini volkanın karşısında söyleyebilirmisin...EZİİİK............ 12 18 Yanıtla
  • Derinlerden gelen ses: Adam olsa orada olmayan kişiye laf. atmaz kendinden bahs eder 17 9 Yanıtla
  • Laz: İsmail başkan adamsın 8 15 Yanıtla
  • kader kara: de gir sen kim volkan kim volkan konak sanatçı sen yalakacı 13 7 Yanıtla
  • adamın dibi volkan konak: volkan konak adamsa sana cevap vermez........senin seviyene inmez 13 7 Yanıtla
  • Yakup: Yalaka seni sen çok iyisin sanki 12 6 Yanıtla
  • nebulus: Bu ulkenin bazilari bayragini bazilari diregini sever. 10 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement