İsmail Yk'dan Uğur Acar'a 'Düğününe Geleceğim' Sözü - Son Dakika
Güncel

İsmail Yk'dan Uğur Acar'a 'Düğününe Geleceğim' Sözü

İsmail Yk\'dan Uğur Acar\'a \'Düğününe Geleceğim\' Sözü

Şarkıcı İsmail YK, hayranı olan Uğur Acar'ı ziyaret için öğle saatlerinde Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'ne geldi.

05.03.2012 16:35  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hastanede hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan İsmail YK, bedensel engelli hayranı 17 yaşındaki Zeynep Akşit ile fotoğraf çektirdi. İsmail YK, daha sonra Uğur Acar'ın B Blok 5'inci kattaki odasına çıktı.

Yaklaşık yarım saat süren ve basın mensuplarının alınmadığı ziyaretin ardından hastane girişinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan İsmail YK, Az önce Uğur kardeşimin yanına çıktım, kendisinin iyi ve mutlu olduğunu gördüm. Onu böyle görünce ben de daha mutlu oldum. Daha önce de mutluydum, çünkü iyi haberi duyar duymaz sevindim. Kendisinin beni sevdiğini de duydum, gelip tanışmak istedim diye konuştu.

'UĞUR İLE KANKA OLDUK'

Uğur Acar'ı cesaretinden dolayı tebrik ettiğini belirten şarkıcı, Doktorların böyle büyük bir ameliyatı başarmaları mucize denecek bir şey. Buna inanmışlar, inanmak büyük bir güçtür. İnşallah gelecekte Uğur kardeşim gibi, diğer hastalarımız da iyi olur. Kendisiyle 'Nice to meet you' yaptık. Yani tanıştık, birbirimize daha çok ısındık. Kendisini İstanbul'a bekliyoruz. Kanka olduk artık. Onu çok seviyorum dedi.

Uğur Acar'ın kendisinden şarkı istemediğini, sadece sohbet ettiklerini ve ona albümlerini imzaladığı söyleyen İsmail YK, Çok samimiydik. Evde gibiydik. Yüzünde mutluluk vardı. Uğur'un güler yüzünü göstermesi benim için büyük bir mutluluktu. Daha önce şarkılarımı dinlediğini söyledi. Ziyaret ettiğim için mutlu olduğunu söyledi diye konuştu.

ORGANLARIMI BAĞIŞLAYACAĞIM

Uğur Acar'ı düğününde de yalnız bırakmayacağını vurgulayan İsmail YK, bir basın mensubunun, Siz de organlarınızı bağışladınız mı sorusuna, Şimdiye kadar bağışlamadım ama bu olaydan çok etkilendim. Gelecekte inşallah bağışlayacağım. Çünkü bu olay bir örnek. Her zaman hayırlı bir şey yapmak önemlidir karşılığını verdi.

Daha sonra hastaneden ayrılan İsmail YK, hayranlarıyla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Erol AKKIR- Özgür ÖZTÜRK Antalya, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İsmail Yk'dan Uğur Acar'a 'Düğününe Geleceğim' Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement