İsmail YK Evlilik İçin Tarih Verdi - Son Dakika
Magazin

İsmail YK Evlilik İçin Tarih Verdi

İsmail YK Evlilik İçin Tarih Verdi

Genç kızların sevgilisi İsmail YK evlilik için, canlı yayında gün verdi.

29.12.2012 06:02  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni albümü 'Metropol'ün tanıtımı için önceki gün Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan'ın misafiri olan İsmail YK, evlilik tarihini açıkladı! Canlı yayında kendisine gelen Türk kahvesini içen YK, fincanı ters çevirdi ve bir süre sonra kendi falına bakmaya başladı.

Hopdedik Ayhan'ın "Kahve falında ne görüyorsun?" sorusu üzerine ünlü şarkıcı şunları söyledi: "Dört ya da beş sene sonra kesin evleniyorum. Eğer beni çok sevip üstüne bir de 'Ben senin ananın ellerinden öpmek istiyorum' diyen biri çıkarsa; İsmail YK artık evlenir. Bu vakte kadar hep 'Ben evlenmem' dedim ama sanki artık başgöz olmanın zamanı geldi." İsmail YK sözlerine şöyle devam etti:

"Siz bakmayın böyle hiperaktif olduğuma; aslında çok evcimenim. Yuva kurmak sevaptır. Falıma inanıyorum; dört-beş sene sonra artık evliyim."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İsmail YK Evlilik İçin Tarih Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • serap yavuz: Valla anasinin de Yil ellerini öpmek başımın üstünde tutarım bir insanı çok seviyorsan eğer de Yil anne babası sulalesini bile başımın üstünde tutarım ve bende ismail e onu bildim bileli ona aşığım her türlü kabulünde hiç vaziyeti şöhreti bile olmasa benim için sevgi budur 0 0 Yanıtla

Advertisement