İsmail Yk'nın Konserinin İptal Edilmesi - Son Dakika
Yerel

İsmail Yk'nın Konserinin İptal Edilmesi

Adıyaman'da sahne alacak olan İsmail YK'nın konserinin iptal edilmesiyle ilgili yazılı açıklama yapıldı.

04.06.2012 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da sahne alacak olan İsmail YK'nın konserinin iptal edilmesiyle ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Buz Film Menajerlik Müzik Yapım Organizasyon Turizm Elektronik LTD Şti. adına açıklamada bulunan Kemal Aslan, İsmail YK'nın Adıyaman'da ki Gençlik Festivaliyle ilgili konserinin iptal edilmesi konusuna açıklık getirdi. Organizasyonu yapan şirketin yetkililerinin suçlandığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"03.06.2012 tarihinde Adıyaman'da düzenlenmesi gereken İsmail YK konseri ile ilgili sözleşme YGT Temizlik Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti adına yetkili olduğunu tarafımıza beyan eden Erdal Akgül ile imzalanmıştır.

Anlaşma gereği ve sözleşme şartlarına istinaden ödemenin zamanında yapılmadığını, İsmail YK ve ekibinin uçak biletlerinin alınmadığını bildiririz. Aynı zamanda Erdal Akgül'ün beyanı olan yeterli güvenliği sağlayamayacağını bizlere bildirmiş ve konseri iptal edeceğini tarafımıza beyan etmiştir.

01.06.2012 Cuma günü bu konserin iptali ile ilgili halkın bilgilendirmesini duyurular ile yapması gerektiğini kendilerine ilettik. Organizasyondaki bir çok sorunu ve olumsuzluğu o bölgede yaşayan dostlarımızdan telefon ve mail yoluyla bilgi aldık.

Bu bozuk organizasyondan dolayı sanatçımızın kişisel zararlarından ötürü ve sözleşmedeki cezai şarttan dolayı hukuksal hakkımızı saklı tutarak kamu oyunu bilgilendiririz." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İsmail Yk'nın Konserinin İptal Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement