İsmet Şen Ortaokulu Ressam Fatma Kırdar'ı Konuk Etti - Son Dakika
Yerel

İsmet Şen Ortaokulu Ressam Fatma Kırdar'ı Konuk Etti

İsmet Şen Ortaokulu Ressam Fatma Kırdar\'ı Konuk Etti

Seydişehir İsmet Şen Ortaokulu, hazırladığı projeyle resim dalında başarılı çalışmalar ortaya koyan Fatma Kırdar'ı tanıttı.

10.04.2014 18:13  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir İsmet Şen Ortaokulu, hazırladığı projeyle resim dalında başarılı çalışmalar ortaya koyan Fatma Kırdar'ı tanıttı.

Türkçe öğretmeni Şerife Güven, resim öğretmeni Fazlı Kurt, okul aile birliği başkanı Meliha Alkışoğlu, toplumsal duyarlılık projesi kapsamında İsmet Şen Ortaokulunda öğrencilere, velilere ve sivil toplum kuruluşlarına sanatçı Fatma Kırdar'ı tanıttı. Okul öğretmeni Şerife Güven, "Ressam Sanatçımız Fatma Kırdar, Seydişehir'i dünyaya tanıtıyor ama maalesef bizler onu yeterince tanımıyoruz. Bu amaçla ilçemizin bağrından çıkan değerleri tanıtılmasını sağlıyoruz. Öğrencilerimiz bu kişileri tanıyarak içlerindeki yeteneklerin ortaya çıkarılmasına katkı sağlayacak" dedi.

Ressam Fatma Kırdar, "Çevremdeki insanların okuma, araştırma faaliyetleri bende de bir çabaya dönüştü. Tabi bizim zamanımızda teknoloji, okumak bu kadar gelişmemişti. Bende çevremdeki insanlardan etkilendim araştırmalar yaptım, bol bol kitap okudum. Bunların sonucunda da resim merakım başladı. Hep ilçemizi, kültürümüzü yansıtan tablolar resmettim. İlçemizin tarihinin yok olmaması adına, gelecek kuşaklara bir şeyler bırakmak adına bu çalışmalarıma devam edeceğim. Her zaman desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Program ressam Kırdar'a çiçek ve plaket takdimi ile sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsmet Şen Ortaokulu Ressam Fatma Kırdar'ı Konuk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement