İSO İlk 500'e Kayseri'den 13 Firma Girdi - Son Dakika
Güncel

İSO İlk 500'e Kayseri'den 13 Firma Girdi

İstanbul Sanayi Odasının hazırladığı Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu ilk 500 listesinde Kayseri'den 13 firma yer aldı.

25.06.2014 10:02  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, firmalar için "kar ederek ayakta kalma"nın, en büyükler sıralamasında üstlerde yer almaktan önemli olduğunu vurguladı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu ilk 500 listesinde Kayseri'den 13 firma yer aldı. KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, "Bu sene de geçen yıl olduğu gibi 13 firmamız bu listelerde yer aldı" dedi ve ekledi:

"Her zaman söylediğimiz gibi bu listelere girmek önemli ama kar edip ayakta kalabilmek, faaliyetlerini sürdürüyor olabilmek çok daha önemli. Önümüzdeki günlerde İSO ikinci 500 listesi açıklanacak. İkinci 500'de firma sayımızın daha çok olması sanayimizin tabana yayılır olması bakımından çok önemli. Çünkü riskimizi tabana yaymış oluyoruz. Ne kadar ayrı firmamız olursa Kayseri'deki ekonomik canlanma da o kadar hane halkına yansımış oluyor. Bu listelere giren firma sayısının önümüzde yıllarda daha da artmasını temenni ediyoruz."

İlk 500'e giren Kayseri firmaları ve sıralamadaki yerleri şöyle:

Hes Hacılar Elektrik San. ve Tic. A. Ş. (65), Boytaş Mobilya San. ve Tic. A.Ş. (98) Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. (101), Merkez Çelik San. ve Tic A.Ş. (140), Has Çelik ve Halat San. Tic. A.Ş. (176), Orta Anadolu Tic. ve San. İşl. T.A.Ş. (190), Boyteks Tekstil San. Tic. A.Ş. (214), Boyçelik Metal San. ve Tic. A.Ş. (288), İstikbal Mobilya San. ve Tic. A.Ş. (305) Kumtel Dayanıklı Tüketim Malları Plastik San. Tic. A.Ş. (373), ERBOSAN Erciyas Boru San. ve Tic. A.Ş. (441), Mega Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. (457) ve Form Sünger ve Yatak San. Tic. A.Ş. (476).

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İSO İlk 500'e Kayseri'den 13 Firma Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement