İspanya'da Hayatını Kaybeden Öğretmenin Köyünde Hüzün Hakim - Son Dakika
Güncel

İspanya'da Hayatını Kaybeden Öğretmenin Köyünde Hüzün Hakim

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Nalbant'ın evinin bahçesinde Kuran-ı Kerim okunması- Taziyelerin kabul edilmesi- Baba Nalbant'ın Milli Eğitim Bakanı Avcı ile telefon görüşmesi ve röportajı- Kırklareli Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz ile röp- Anne Sübiyan Nalbant'ın ev içerisinde görüntüsü İspanya'da 3 Türk'ün boğulması- Hayatını kaybeden öğretmen Ümit Nalbant'ın babası Hasan Nalbant: - "Yaklaşık 2 ay önce Çanakkale'ye giderek nişan yaptık. Ağustos ayında da nişanlısı ile evlenmek için hazırlık yapıyordu"- Milli Eğitim Müdürü Korkmaz: "Acımız büyük. Allah sabırlar versin.

14.04.2015 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Nalbant'ın evinin bahçesinde Kuran-ı Kerim okunması- Taziyelerin kabul edilmesi- Baba Nalbant'ın Milli Eğitim Bakanı Avcı ile telefon görüşmesi ve röportajı- Kırklareli Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz ile röp- Anne Sübiyan Nalbant'ın ev içerisinde görüntüsü İspanya'da 3 Türk'ün boğulması- Hayatını kaybeden öğretmen Ümit Nalbant'ın babası Hasan Nalbant: - "Yaklaşık 2 ay önce Çanakkale'ye giderek nişan yaptık. Ağustos ayında da nişanlısı ile evlenmek için hazırlık yapıyordu"- Milli Eğitim Müdürü Korkmaz: "Acımız büyük. Allah sabırlar versin. Hayat dolu genç bir öğretmenimizdi" Bir program kapsamında gittikleri İspanya'nın güneyindeki Marbella kentinde, denizde boğulan öğretmen Ümit Nalbant'ın, ağustosta evlenmeyi planladığı bildirildi.Ümit Nalbant'ın babası Hasan, annesi Sübiyan ve kardeşi İsmail Nalbant, Kavaklı beldesindeki evlerinin bahçesinde taziyeleri kabul ediyor.Baba Nalbant, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece Kırklareli Valisi Esengül Civelek'in evlerine gelerek acı haberi verdiğini söyledi.Oğlunun öldüğüne hala inanamadığını belirten Nalbant, "Çok üzgünüz. Yaklaşık 4 yıl önce öğretmen oldu. Çok kitap okurdu. Çok çalışkan bir öğretmendi. Ağustos ayında evlenecekti. Yaklaşık 2 ay önce Çanakkale'ye giderek nişan yaptık. Ağustos ayında da nişanlısı ile evlenmek için hazırlık yapıyordu. Üzüntülüyüz."Anne Sübiyan Nalbant da oğlunun öldüğüne inanamadığını ifade ederek, acısını kelimelerle anlatamayacağını dile getirdi. Ümit Nalbant'ın kardeşi İsmail Nalbant ise ağabeyinin tek amacının öğrencilerine iyi eğitim vermek olduğunu anlattı. - Milli Eğitim Bakanı Avcı, babasını telefonla aradı Bu arada, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da baba Nalbant'ı telefonla arayarak taziyelerini iletti. Aileyi ziyaret eden Kırklareli Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz da üzüntülerini dile getirdi.Nalbant'ın Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde görev yaptığını ifade eden Korkmaz, şunları anlattı: "Öğretmenimiz işitme engelli öğrencilerin projesi kapsamında İspanya'ya gitti. Öğrenciler ve öğretmenimiz gezmek amacıyla deniz kenarına gitmiş. Burada öğrencilerin boğulduğunu gören öğretmenimiz, öğrencilerimizi kurtarmak için deniz girerek boğulmuş. Acımız büyük. Allah sabırlar versin. Hayat dolu genç bir öğretmenimizdi."Ayrıca Nalbant'ın evinin bahçesinde Kuran-ı Kerim okundu.

İspanya\'da Hayatını Kaybeden Öğretmenin Köyünde Hüzün Hakim
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İspanya'da Hayatını Kaybeden Öğretmenin Köyünde Hüzün Hakim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Milletvekili Aşkın Genç, MHP'li Milletvekillerine Yanıt Verdi
    14:52 CHP Milletvekili Aşkın Genç, MHP'li Milletvekillerine Yanıt Verdi

    CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, iptal edilen Kayseri Pınarbaşı seçimleri ile ilgili MHP'li milletvekillerinin CHP'ye yönelik sözlerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Genç, milletin iradesiyle zıtlaşmaya ve hesaplaşmaya çalışanların hiçbir şart ve koşulda başarılı olmalarının mümkün olmadığını belirtti.

  • Ömer Çelik: Atatürk ve Erdoğan'a hakaret içeren sözlere karşı duracağız
    14:52 Ömer Çelik: Atatürk ve Erdoğan'a hakaret içeren sözlere karşı duracağız

    AKP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Ömer Çelik, Diyarbakır'ın Sur Belediyesi'nde DEM Parti'lilerin Atatürk ve Erdoğan'a hakaret içeren sözler söylediği iddialarına tepki gösterdi. Çelik, bu çirkin yaklaşımlara karşı tavrın ve duruşun nettir. Cumhuriyet ve demokrasi değerlerini savunmaya devam edeceklerini belirtti.

  • Adalet Bakanı Tunç, Sur Belediyesi'nde Dem Partililerin Atatürk ve Erdoğan'a Hakaret İçeren Sözleri Nedeniyle Soruşturma Başlatıldığını Açıkladı
    14:52 Adalet Bakanı Tunç, Sur Belediyesi'nde Dem Partililerin Atatürk ve Erdoğan'a Hakaret İçeren Sözleri Nedeniyle Soruşturma Başlatıldığını Açıkladı

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'ın Sur Belediyesi'nde DEM Parti yöneticilerinin Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren sözleri nedeniyle Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca adli soruşturma başlatıldığını bildirdi.

  • Özgür Özel:
    14:52 Özgür Özel: "Nüfusun Yüzde 65'ine, Bu Salonda Bulunan 408 CHP'li Belediye Başkanı Hizmet Edecek"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisi tarafından düzenlenen “İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı”nda “Hep beraber, başımızın üzerindeki yüzde 25’lik cam tavanı tuzla buz ettik. Artık nüfusun yüzde 65’ine, bu salonda bulunan 408 CHP’li belediye başkanı hizmet edecek" dedi.

  • Malatya'da sepetli motosiklet kazası: 2 kişi yaralandı
    14:48 Malatya'da sepetli motosiklet kazası: 2 kişi yaralandı

    Malatya'nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen kazada, sepetli motosikletin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada sürücü H.Y'nin bacağı sıkışırken, C.Y. ise düşerek yaralandı. Olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkışan sürücünün bacağı kurtarıldı ve yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü.

  • Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı'na katıldı
    14:48 Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı'na katıldı

    Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Genel Merkezi'nin düzenlediği Yerel Yönetimler Çalıştayı'na katıldı. Çalıştayda, seçim sürecindeki başarılı deneyimler ve CHP'li belediye başkanlarının yapacağı çalışmalar ele alınıyor.

  • Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Hedefimiz Avrupa Kupası'na katılmak
    14:47 Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Hedefimiz Avrupa Kupası'na katılmak

    Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımın hedefinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirtti. Uygun, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şanslarını yakaladıklarını ve kalan maçlarda alacakları puanlarla Avrupa yolunda ilerlemek istediklerini söyledi. Ayrıca, hakemlerin hakkaniyetli olmasını ve Türk futbolunda hakemlik sisteminin geliştirilmesini istediğini dile getirdi. Sivasspor taraftarları da antrenman öncesi takıma moral ziyareti yaparak desteklerini gösterdi.

  • Kayseri'de İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları protesto edildi
    14:47 Kayseri'de İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları protesto edildi

    Kayseri Filistin'le Dayanışma Platformu üyeleri, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etmek için Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Platform üyeleri Filistin bayrakları ve 'Şehitlerimiz ve Filistin için meydandayız' yazılı pankart açtı. Genç İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı Kayseri Şube Başkanı Önder Bulut, İsrail'in Gazze'de devam eden saldırılarını kınayarak Filistin'in yanında olduklarını belirtti.


Advertisement