İspanya'daki Uçak Kazasında Ölen Erdil'in Cenazesi İzmir'de - Son Dakika
Güncel

İspanya'daki Uçak Kazasında Ölen Erdil'in Cenazesi İzmir'de

İspanya'nın Başkenti Madrid'deki Barajas Havaalanı'nda 20 Ağustosta Meydana Gelen Uçak Kazasında Hayatını Kaybeden Türk İş Adamı Mustafa Erdil'in Cenazesi, İzmir'e Getirildi.

01.09.2008 07:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'nın başkenti Madrid'deki Barajas Havaalanı'nda 20 Ağustosta meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden Türk iş adamı Mustafa Erdil'in cenazesi, İzmir'e getirildi.

Aliağa Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği 2. Başkanı olan evli ve 3 çocuk babası Mustafa Erdil'in (54) cenazesine, oğlu Günalp Erdil refakat etti.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan teslim alınan cenaze, belediyeye ait araçla Aliağa ilçesine götürüldü.

Mustafa Erdil'in için ilk olarak Aliağa Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlenecek. Erdil'in cenazesi daha sonra Manisa'nın Kula ilçesindeki Kurşunlu Camisi'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

İspanya'nın Başkenti Madrid'de Barajas Havalanı'ndan Las Palmas'a gitmek üzere 20 Ağustos 2008'de hareket eden Spanair firmasına ait uçak kalkışı sırasında düşmüş, kazada, iş gezisi nedeniyle İspanya'da bulunan Mustafa Erdil'in de içinde bulunduğu uçaktaki 153 kişi ölmüş, 9 kişi yaralı kurtulmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İspanya'daki Uçak Kazasında Ölen Erdil'in Cenazesi İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement