İspanyol Bakan: IŞİD, Ebolayı Biyolojik Silah Olarak Kullanacak - Son Dakika
Dünya

İspanyol Bakan: IŞİD, Ebolayı Biyolojik Silah Olarak Kullanacak

İspanyol Bakan Francisco Martinez'in IŞİD'in Ebolayı biyolojik silah olarak kullanmaya hazırlandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

02.11.2014 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'nın Güvenlikten Sorumlu Devlet Bakanı Francisco Martinez, Irak Şam İslam Devleti'nin batılı ülkelerden intikam alabilmek içinebolayı biyolojik silah olarak kullanmaya hazırlandığını iddia etti.

CİHATÇILAR İNTERNETTE TARTIŞIYOR

İspanya'nın Güvenlikten Sorumlu Devlet Bakanı Francisco Martinez, parlamentoda yaptığı konuşmada, IŞİD'in ebolayı "Batı'ya karşı biyolojik silah olarak" kullanmaya hazırlandığını iddia etti. Bakan, cihatçıların internet üzerinden yaptıkları konuşmalarda bu konunun sık sık tartışıldığını öne sürdü.

IŞİD, SANAL ORTAMDA ÇOK AKTİF

Russia Today'in haberine göre, IŞİD'in interneti "savaş alanının bir uzantısı olarak" kullandığını belirten Martinez, teröristlerin internette biyolojik silahları tartıştığı "birçok örnek" bulunduğunu ifade etti. Son olarak Eylül'ün ortasında böyle bir tartışmanın gerçekleştiğini söyleyen Martinez, "Ebolayı ABD'ye karşı zehirli bir silah olarak kullanmak, bu konuşmanın konusuydu" dedi.

ABD'Lİ PROFESÖR DE GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Daha önce de ABD Donanma Savaş Koleji'nde görevli Ulusal Güvenlik İşleri Profesörü Al Shimkus benzer bir iddiada bulunmuş, ancak iddialar yalanlanmıştı.

İspanyol Bakan: IŞİD, Ebolayı Biyolojik Silah Olarak Kullanacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya İspanyol Bakan: IŞİD, Ebolayı Biyolojik Silah Olarak Kullanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • EYVAH: EYVAH, EYVAH, EYVAH İNSANLIĞIN SONUNU GÖTÜRÜYORLAR. 4 1 Yanıtla

Advertisement