İspanyol Basını: Barcelona, Reus Yerine Arda'nın Seçilmesinden Pişman - Son Dakika
Spor

İspanyol Basını: Barcelona, Reus Yerine Arda'nın Seçilmesinden Pişman

İspanyol basını, Barcelona'nın Alman yıldız Marco Reus yerine milli gururumuz Arda Turan'ı tercih etmesinden pişmanlık duyduğunu yazdı.

08.04.2016 16:47  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona'nın yeni transferi Arda Turan, Katalan ekibinde gözden düşmeye başladı. Kendisine verilen fırsatları iyi kullanamayan ve beklentilerin uzağında kalan oyuncu, İspanyolların gündemine oturdu.

BARÇA BİN PİŞMAN

Diariogol gazetesi, Barça'nın sezon başında Marco Reus ile Arda Turan arasında gidip geldiğini, son olarak Arda'yı transfer etmeye karar verdiğini yazdı. Ancak oyuncunun performansından dolayı Reus'un tercih edilmemesinin pişmanlığının yaşandığı ima edildi.

ENRIQUE'NİN TERCİHİ ARDA

Gazetede "Barcelona Başkanı Bartomeu, Marco Reus'u getirmek istiyordu. Ancak Luis Enrique Arda Turan'ı tercih etti. Aradan geçen zamanda ise, yüksek bir transfer bedeliyle alınan Türk futbolcu, Nou Camp'ta şüpheyle karşılanır hale geldi. Arda, muhtemelen Luis Enrique'nin en önemli çözülemeyen konusu oldu. Kulüpte kimse oyuncunun kalitesini sorgulamıyor. Soyunma odasındaki hızlı kaynaşması umut vericiydi ancak sahadaki görüntüsü kötü oldu. Atletico'nun aksine Barça'da çok küçük bir figür olarak kaldı." ifadelerine yer verildi.

(Kaynak: Skorer)

İspanyol Basını: Barcelona, Reus Yerine Arda\'nın Seçilmesinden Pişman

Son Dakika Spor İspanyol Basını: Barcelona, Reus Yerine Arda'nın Seçilmesinden Pişman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • KÜRDO: BU PİS SAKALLI AKPLİ ARDA TURANUN OYNADIĞI FUTBOL 5 KURUŞ ETMEYEN, FUTBOLCUDUR.BUNU ALAN ZATEN BARSELONA PİŞMANDIR.BUNU YAKINDA ÇİNE POSTALARLAR.YADA İŞİDİN OLDUĞU YERE RAKKAYA HAVADAN PARAŞÜTLE ATIP ORDAKİ YAMYAMLAR UĞRAŞSIN .YAŞAŞIN KÜRDO. 9 35 Yanıtla
  • bizko: Kovun gitsin işidciyi 15 10 Yanıtla
  • Han: Tespitler ne yazıkki doğru her maç izledim hep kötü oynadı Atleticonun kıymetini bilemedi şimdi gsye döner 13 3 Yanıtla
  • yorum: Arda Turan Türk değil hdp li kürttür hdpkk lılar tamam berbat futbolcu olabilir ama kendi futbolcunuzu kötülemeyin bari vatan haini rus ermeni yanlısı etekli pkklılar 0 16 Yanıtla
  • Ismail: Atletico madrid macinda barcelona yenik durumdaydi kimse rakitic olumsuz yorum yapmadı adam ne yapsın pas vermiyorlar kısa süre alıyor oynadığı maçlarda gayet iyiydi kimse boş boş konusmasin 11 2 Yanıtla
  • vatan sever: gavur gavuru korur.. oynat 10 mac 90 dakka yoook 8 3 Yanıtla
  • boyraz: Bırakın boş lafları adama doğru dürüst pasvermiyorlar arda toparlanacaktir inanin 6 4 Yanıtla
  • Hasan açıkel: Secdeye gidince dünya gördü ondan kötü oldu. La tahzen innellahe meğna. arda kardesim 8 1 Yanıtla
  • Ayhan: Bunlar futboldan alamayan değerleri çöpe atanar 3 3 Yanıtla
  • Güray Y.: millet tutturmuş bir barça göreceğiz şampiyonlar liginde çok istiyorum BAYERN ile eşleşmesini nasıl oyun oynanırmış göstersinler Arda sıradan topçu değil en az diğerleri kadar görevini yapar tabiki dışlanmazsa 4 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı
    20:24 Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı

    Zeytinburnu'nda iki esnaf arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan bir kişi, tabanca ile vurularak yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Tartışma sonucunda ateş açan saldırgan gözaltına alınırken, yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.

  • A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti
    20:14 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti

    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti. Montella, antrenman öncesinde kulüp başkanı ve teknik direktörle bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretin ardından futbolcularla bir araya gelen Montella, başarı diledi.

  • Havvanur Kethüda, Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı
    19:53 Havvanur Kethüda, Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı

    Hırvatistan'ın Porec kentinde düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda kadınlar +81 kiloda yarışan Havvanur Kethüda, finalde Ukraynalı rakibini mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu. Trabzon Havalimanı'nda düzenlenen karşılama töreninde Kethüda, milli marşımızı okuttuğu için gururlu olduğunu belirtti ve gelecek hedeflerini paylaştı.

  • Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklara başladı
    19:45 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklara başladı

    Sivasspor, Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda takım, ısınma hareketleri, pas çalışmaları ve çift kale maç yaparak hazırlıklarını tamamladı. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek. Maç, 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • Sivas'ta U15 Türkiye Güreş Şampiyonası Başladı
    19:13 Sivas'ta U15 Türkiye Güreş Şampiyonası Başladı

    Sivas'ta düzenlenen U15 Türkiye Güreş Şampiyonası başladı. Şampiyonanın açılış seremonisine Sivas Valisi, Belediye Başkan Vekili ve birçok ünlü güreşçi katıldı.

  • İstanbul Yarı Maratonu 28 Nisan Pazar Günü Koşulacak
    19:01 İstanbul Yarı Maratonu 28 Nisan Pazar Günü Koşulacak

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen, Türkiye’de kırılan ilk uluslararası atletizm rekoruna ev sahipliği yapan "Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu", bu yıl 28 Nisan Pazar günü koşulacak. Avrupa’da “Gold Label” kategorisinde yer alan 4 yarı maratondan biri olan koşunun basın toplantısı İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde yapıldı. Yarı Maraton’da kadınlar ve erkeklerde birincilere 15’er bin dolar verilecek. Tüm kategorilerde dağıtılacak muhtemel toplam para ödülü 8 milyon 6 bin lira.

  • 18 milyonluk teklif reddedildi! Galatasaray, Barış Alper'i rekor bonservisle satacak
    18:52 18 milyonluk teklif reddedildi! Galatasaray, Barış Alper'i rekor bonservisle satacak

    Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan ve 4-0 kazanılan Alanyaspor karşılaşmasında attığı 2 golle yıldızını daha da parlatan Barış Alper Yılmaz'ın talipleri her geçen gün artıyor. İtalya ve İngiltere'den gelen teklifleri reddeden sarı-kırmızılılar, Barış Alper'in 2024 Avrupa Şampiyonası performansını da hesaba katarak turnuva sonrasındaki satışından en az 25 milyon euro bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.


Advertisement